|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Treba mi mala pomoć!
Imam kucnu bezicnu mrezu i dva racunala (notebook i desktop pc sa wifi mreznom karticom). Istodobna oba racunala ne mogu biti na internetu. Kako da podesim mrezu da se oba racunala mogu istovremeno spajati na interent neovisno jedno o drugom tj. da ne mora jedno racunala biti glavno preko kojeg se sva druga spajaju na net. Mrezu sam podesio tako da se racunalo mora prvo spojiti na wifi mrezu a onda dial-ati, pokrenuti "network connections", i unjeti username & pass. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trebaš modem prebaciti u router mode da bi istovremeno mogao s više kompova na net. http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=59331
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ovako. Ja sam dodjelio IP adrese jednom i drugom PC-u. I sad je stvar u tome kad ja napišem npr u Firefox-u IP adresu od uređaja, tj routera ne želi mi ju uopće otvoriti da bi ja onda mogao napisati korisničko ime i password. Šta da napravim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
Resetiraj router... P.S. Mislim da ne bi trebao dodjeljivati PC-ima IP, nego router će im sam dodjeljivati IP automatski... Ne mora značiti da je taj IP router. Ovisno koji router ima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|