|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
(riješeno) Kućište trese?
pozz svima Evo upravo sam sada naišao na jedan po meni dosta velik problem. slucajno sam dohvatio parket i istovremeno se primio za kućište i udarila me struja lol sada mi nije ništa jasno kako a jućer sam kupio novu konfu: pa me sad zanima dali je to opasno i dali da pod hitno mijenjam napajanje ili ? dok još nije nešta crklo. napajanje je codegen 500w |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Kodeđen... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Može biti više uzroka: - Ploča ti nije dobro stavljena u kućište paima direktan kontakt s limom - Napajanje ti probija (po meni taj codogen nije najsretnije riješenje) - Ako si "sakrivao" kablove, moguće je da ti negdje ima kratak s kućištem - Imaš masne/mokre ruke i dobro provodiš (kod jednog računa kod mog poznanuika, ne smijem ga dotaknuti jer me trese, makar smo ga rastavili i sve živo pregledali, očito je do samog lošeg kućišta te samo mene trese) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
probaj prestekat utikac kontra nego sto je sad...neznam kak da ti to objasnim...zamjeni mjesta zicama u stekeru ![]() jedno je faza a drugo nula,i tebi je sad faza na kucistu i kad zamjenis zice bit ce ti nula na kucistu!mozda pomogne,znam da pomaze na vesmasinama i friziderima ![]()
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
evo problem sam riješio samo se nisam sjetio da javim da se zakljuća tema.. problem je bio u utičnici nije imala spojeno uzemljenje provuko sam produžni iz druge sobe i sad je sve ok ne trese. hvala svima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |