|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() Dali netko zna kako otključati bios jel je zaboravljena lozinka. Hvala puno ![]()
![]() |
#2 | |
Stažista!!!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
EDIT: ustvari,najjednostavniji način,na matičnoj ploči imaš jednu bateriju koju izvadiš van na 20 ak sekundi i vratiš nazad i Bios ti je na defaultnim postavkama... A ako se bojiš,nađi si program CmosPWD i napravi s njim...
--Nightrain-- My dog is a frickin gay!!!! ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nightrain. 03.03.2009. u 21:40. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ne znam tip biosa nepoznato mi piše kad podignem everst , a kako da saznam drugaćije neznam.
![]() |
#4 | |
Stažista!!!
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Da ali će ti ti tad sve postavke u biosu bit vraćene na default, al ak hoćeš uć u bios vađenje baterijice je neizbježno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Joke. 04.03.2009. u 03:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini Hiren's Boot CD, sprži ga na cd, ubaci ga u optiku i restartaj komp. Tokom bootanja odaberi opciju da se sistem starta sa tog cd-a. Na njemu ćeš naći alata za detekciju BIOS passworda i/ili njegovo poništavanje. Više informacija potraži na www.hiren.info gdje imaš opisane sve programe koji se nalaze na cd-u.
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni diže Hiren's bez obzira što je u BIOS-u hard stavljen za primary boot device. I to sam doživio na više različitih konfi. Ništa ga ne košta da proba.
![]() |
#10 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa izvadi bateriju i bok.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Ako izvadim bateriju dali lozinka stvarno nestaje
![]() |
#12 |
Stažista!!!
|
![]() |
#14 |
Premium
|
Ok hvala gospodo.
![]() |
#15 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
ma kaj ste vi normalni?pa cemu password onda ako ga je tako lako probit?izvadis bateriju na 2 minute i nema passworda??dabogda ti uspjelo tako rijesit,ali brijem da nema sanse....aj javi kak je proslo,bas me zanima.....
![]() |
#16 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Na "običnim" home made PC-ima to ide tako, ali na brand name malo teže iako se i na dosta njih može skinuti vađenjem baterije...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() ovo stoji domy_os kaze, samo sto bi nadodao da je debela vecina danasnjih racunala - "obicna".
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
![]() Šta je prika, "vuna" te uvatila pa je problem provjerit na svojoj MB,možda bude bijelog dima ![]() BTW to neme veze s vjerom i Bogom,a ja "brijem" bradu ![]() Ima par godina da sam ovako rješija lockan BIOS na Fujitsu-Siemens brand name PC-u iz 2000. i neke,te jedan "rashodovani" s fakulteta bez ikakvog "beda"
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|