|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
![]() Trazio sam temu ali nema,pitanje zelio bih imati nove windowse (7) ali da nemoram postojece to jest windows xp brisati... Dali je to moguce i kako... ---- I dali windows 7 pokazivati max ram posto imam 4gb a xp samo 3.25 pokazuje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
prvo pitanje - rekao bi da moze, osobno nisam probao, ali sam slagao Vista/XP i XP/Vista ombinacije, obe su radile, ali je malo kompliciriranije bilo prvo Vista pa onda XP drugo pitanje - 64bit 7 pokazuje pravilno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Najprije sa nekim boot partition managerom oslobodi prostor na disku (Primary particija), uđi u postojeći XP da skuži što ga je snašlo, pokreni instalaciju da boot dvd - a 7 - ce i "kaži" mu da se instalira u pripremljenu particiju. Ostatak posla (boot manager) bi install procedura trebala odradit sama i ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
meni treba pomoc oko ovoga... instalirao 7icu, sve radi, i nakon par reseta se prebacio u xp, i sad ne mogu doci do izbora windowsa pretpostavljam da trebam izmijeniti boot.ini, ali se ne usudim bez znanja pa eto, pomozite
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
rijesio sam tako da kod bootanja stisnem F12, izaberem da prvo boota disk sa win7 i onda ulazi u 7 i radi normalno kod restarta ili normalnog paljenja kompa redovno ulazi u xp
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|