|
![]() |
#1 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
BIOS chip na Gigabyte P35-DS3L
Poz svima.... Ovako imam doma jednu matičnu Gigabyte P35-DS3L kod koje je došlo do greške prilikom flashanja biosa.... Pa me zanima dal mi se to isplati popravljat i gdje se to može popraviti/poslati da na njoj složim jednu konfu.... ploča nema gare nit računa. Hvala. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Why so serious
|
pitaj u linksu, bilo je da ti dečki u servisu za par kuna to riješe... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Zvoni. Kucanje ne radi.
Datum registracije: Sep 2008
|
mozes probat i hot swap napravit... ak imas jos jednu maticnu u koju ti pase chip,bootas sa te maticne i kad dodjes do programa za flashanje izvadis ovaj chip i stavis ovaj koji nevalja i flashas s biosom od neispravnog chipa....nekad pali a nekad imas cheksum error...to je ono sto mozes probat doma napravit,a u servisu imaju eeprom programator ![]() cekaj daj objasni kaj se desilo da ti nije dobro flashao bios?jer ako ti je stigao flashat boot block onda ima nade za popravak....onda se on boota nakon nekog vremena ali nezna kaj ce sa maticnom pa onda skines fajl koji metnes na disketu i opet ga flashas....upali komp i cekaj minutu.dvije da vidis dali ce se upalit i pisat nesto....
![]() |
#6 | |
aka Striko
|
Citiraj:
@dan00 : kak da dođem do decki iz Linksa da neidem bzvz u Zg i da vele da nemože... Ima ko sa ovog foruma od njih? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ništa nemoj petljati nego jednostavno reklamiraj ploču, to ulazi u jamstvo.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nazovi links i kazi u cemu je problem, ili kontaktiraju bubbu na forumu, mislim da ti i on moze sredit... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|