|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
kasda 318 mui problem
imam jedan malo veci problemcic. e sada, dali je do kasde ili do necega drugom nisam siguran. nadam se da mi netko moze pomoc. evo problema: imam doticni router koji je podesen u router mod i spojena 2 kompa i sve je radilo (vise od godine dana) pa do prije par dana. naime sa drugog kompa se nije vise moglo na net i nije se moglo pristupit sheranom folderu na prvom kompu. tj. moze se pristupit jedno 2-3 minute poslje restarta kompa i onda vise ni muuuuu... prvo sam mislio da je do win i visrusa, ali nije bilo do toga jer sam promjenio sve komponente u drugom kompu (ostalo samo kuciste) friski win i sve ostalo i opet isti problem. probao sam router odnijeti i direktno spojit na taj drugi komp i opet nece radit dok na prvom kompu opet sve radi bez problema. a jesam ispisao litanije ![]() valjda je sve jasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Palačinke nemaju kosti!
Datum registracije: Oct 2005
|
Jel si probao zamjenit kablove na ruteru, možda ti je oštećen utp kabel, možda ti je riknula mrežna, možda ti je riknuo port na ruteru, možda....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
kablovi valjaju mrezna valja portovi svi rade mozda isto radi zar nitko nezna u cemu bi mogao iti problem preostaje mi samo reset kasde i ponovno stavljanje u router mode i forward portova i ostala zahebancija |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
mislim da je to jedino što ti preostaje...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
A prethodno snimanje postavki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da ne otvaram novu temu kako si resetirao kasdu?
![]() |
#8 |
Premium
|
imas u onoj knjizici koju si dobio uz nju, al ako ti se neda trazit evo kako: ugasis kasdu, i spicem olovke ili cackalicom ili cime god stisnes i drzis ''reset'' na kasdi. upalis kasdu ali jos uvijek drzis ''reset'' nekih 10-tak sekundi i onda pustis i to je to EDIT: problem rijesen brisanjem viste i inslaliranjem win7 ili xp-a dakle problem je bio zbog viste Zadnje izmijenjeno od: Caddy Master. 06.04.2009. u 14:44. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|