|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
bios,mnozitelj
Da li je dodavanje opcije mnozitelja stvar update-a biosa ili za tu opciju trebaju biti ispunjeni i neki "hardverski" zahtjevi.. Imam Leadtek k7ncr18d-pro,n-force 2 plocu i nema tu opciju u biosu..Leadtek je proizveo dvije vrste tih ploca jednu sa NF2 i NF2-ultra cipsetom i koriste isti bios,dakle jedna ima opciju mnozitelja druga nema a isti bios koriste..Malo mi to nije jasno pa ako ko zna.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Hajmo decki,,planiram uzeti mobilca sto prije pa ako ko zna sta mi je ciniti sa mnoziteljima da napise nesto..ako ne da to ostavim za kasnije |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Opcija za mijenjanje množitelja će ti se pojavit kad ugradiš CPU sa mogučnošću promjene množitelja
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Kupio mi je frend neku DFI sa ne ultra 400 chipsetom. Ta nije imala ogucnost promjene mnozitelja. Tako da NF2 vise nije garancija da mozes i mjenjat mnozitelj, a imo je mobilca, lose jel je radil na 800 MHz cini mi se , umjesto na najmanje 2300:-) Srecom su mu zamijenili za epoxa 8rda+
__________________ |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Citiraj:
provjericu sa otkljucanim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni maticna ima opciju mijenjanja mnozitelja, ali je procesor zakljucan tako da mi nema bas neka svrhe..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|