![]() |
bios,mnozitelj
Da li je dodavanje opcije mnozitelja stvar update-a biosa ili za tu opciju trebaju biti ispunjeni i neki "hardverski" zahtjevi..
Imam Leadtek k7ncr18d-pro,n-force 2 plocu i nema tu opciju u biosu..Leadtek je proizveo dvije vrste tih ploca jednu sa NF2 i NF2-ultra cipsetom i koriste isti bios,dakle jedna ima opciju mnozitelja druga nema a isti bios koriste..Malo mi to nije jasno pa ako ko zna.. |
Hajmo decki,,planiram uzeti mobilca sto prije pa ako ko zna sta mi je ciniti sa mnoziteljima da napise nesto..ako ne da to ostavim za kasnije
|
Opcija za mijenjanje množitelja će ti se pojavit kad ugradiš CPU sa mogučnošću promjene množitelja
|
Kupio mi je frend neku DFI sa ne ultra 400 chipsetom. Ta nije imala ogucnost promjene mnozitelja.
Tako da NF2 vise nije garancija da mozes i mjenjat mnozitelj, a imo je mobilca, lose jel je radil na 800 MHz cini mi se , umjesto na najmanje 2300:-) Srecom su mu zamijenili za epoxa 8rda+ |
Citiraj:
provjericu sa otkljucanim |
Meni maticna ima opciju mijenjanja mnozitelja, ali je procesor zakljucan tako da mi nema bas neka svrhe.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:30. |