|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2003
|
napajanje HITNO!
otvorio sam napajanjne i umjesto limenih stranica stavio plexi.međutim,kad sam pokušao upalit komp,ništa.očito je napajanjje riknulo.šta sam krivo napravio i jel ga mogu kako složit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Možda ti je napajanje vuklo neku masu sa metalnih ploča. Probaj sve vratit nazad, pa probat
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
jesam,ali ništa...definitivno je napajanje.s drugim komp radi.šta je moglo otić?kondenzatori,trafo?možda zbog statičkog elektriciteta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Jel bilo kakvih pucanja ili sl kad si upalio napanjanje? Ili samo nije proradilo?
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
nije bilo pucanja,kondenzatori su čitavi,barem izgledaju čitavi.ventilatori su se zavrtili na jednu sekundu i onda stali...to je to.svaki put kad ga probam upalit,proradi na jednu skundu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Onda ti je nešto drugo. Probaj resetirat bios, probaj izvadit cpu i vratit ga nazad, isto to sa memorijom i svim karticama u kućištu i priključcima za hard diskove
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ako nije full mrtvo, nego proradi na 1 sekundu i ugasi se, onda vjerojatno imaš neki kratki spoj zbog kojeg proradi ugrađena zaštita u napajanju i zgasi ga. Druga stvar je što napajanje mora biti u vezi s matičnom preko kućišta zbog uzemljenja (tome služi onaj jedan vijak za pričvrstiti matičnu za kućište).
![]() |
#8 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Prvo, ne ostavljaj isti post na više grupa na forumu. u kejs modingu ti nije puno ljudi odgovorilo, pa sam se raspisao, ali bespotrebno. Jesi probao vratiti lim? Skini plexi, vrati na staro. Pa vidi.
![]() |
#9 |
Registered User
|
neznam fakat kaj se desilo.uglavnom,napajanje od frenda radi na mom kompu!mora da je neš s kondenzatorima.čujem da ljudi prije neg idu rastavljat napajanje ne uključuju ga par tjedana da se naboj iz onih velikih kondezatora isprazni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A, ne virujem. Da su se kondenzatori ispraznili, primijetio bi, vjeruj mi. Barem iskru. Mene je puk'o kondenzator od mašine za pranje robe. Opržilo me za popizdit. Istina, taj je masu jači, ali i ovog malog bi primijetio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
riješen problem!trebalo je samo ispraznit ona dva velika kondenzatora.nakon toga je proradilo.hvala svima na pomoći!!! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|