|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
problemi sa sporim prženjem DVD-a
Danas sam isao prvi put spržiti dvd sa pionerom 107d kojeg sam kupio prije par dana u hgspotu. Problem je taj sto je pržio 4gb oko 1h. Pisalo je u programu burining starts at 4x speed sto bi trebalo biti 5.5mb/s ali ja sam gledao i bilo je u prosjeku oko 1.8mb/s. Medij je bio Traxdata DVD-R 4x, progam Burn4Free, updatean najnoviji firmwire v1.16. Dvd je spojen na IDE 1 na kojem je slave a HDD je master i pržio sam dvd sa harda. U cemu bi mogao biti problem?!? hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Probaj s Nerom ili s nekim kvalitetnijim DVD-om.Ili da ga probaš staviti na master? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Definitivno stavi snimac kao primarni uredjaj na drugi kanal i najbolje ga ostavi samog. I naravno probaj koristiti sto kvalitetnije medije.
![]() |
#4 | |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Jesi siguran da ti radi u dma modu a ne neki PIO?Provjeri to... Koliko ti je zauzeće cpua? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Probaj sa necom, trebat ce ti 14 minuta maximalno:-)na mediju od 4,99 kuna u autronicu
__________________ |
![]() |
#6 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
pa nije traxtada opet takvo smece. vjerujem da bi svaki snimac trebao kvalitetno snimat na te medije (g04)
![]() |
#7 | |
|
Citiraj:
Svaki dosad što sam snimio-valja, a skenovi su vrlo solidni(albeit ne vrhunski).Traxdata je prilično sigurna za uzeti.Nije to TY, ali vrlo dobra. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
...
ok probat cu s nerom. Di se rikta to DMA mod ili PIO?!? Budem stavio na IDE 2 kao master. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
control panel, system, hardware, device manager->Ide/atapi controllers-primary(ili secondary) ide channel-advanced settings-pogledaj pod current transfer mode-pogledaj za master i slave, za OBA kanala.OK? Trebalo bi sve biti neki DMA pod current, ako ti nije stavi dma if availble-u svakom slučaju svi bi trebali imati neki DMA, tj ultra DMA. Zadnje izmijenjeno od: dr.fiksi. 13.07.2004. u 12:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
...
evo pogledao sam i pise da je hdd "ultra dma 5-ultra 100" pod master a pod slave je pioner na "ultra dma 2-ultra 33". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 | |
|
Re: ...
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
|
Probaj ovaj link- http://www.pioneer-eur.com/eur/suppo...pport/software Vjerujem da želiš maksimalnu kompatibilnost s medijima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
...
kao sto sam napisao u 1. postu mediji su traxdata 4x a firmwire je najnoviji 1.16. spojio sam sad na IDE 2 kao master pržu pa cu vidit kako radi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
Ak je najnoviji, onda OK!Ajde javi kako radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni na A07XLB dela sve fino, Traxdatu 4x prži uredno na 8x, Imation 4x isto... Tvornički firmware. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pržilica ne treba biti na master. ili na dreugom kanalu od hsrds. Probaj neki drugi medij. Kad instaliraš nero imaš mali programčić za testriranje brzine snimanja i čitanja, pa probaj i taj prog.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
Citiraj:
brzo ![]() |
|
![]() |
![]() |