|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
Crkavaju ploce
ovako...decko mi doso s kompom ploca MSI K9N Neo, Socket AM2 sa 7300gs 1gb ddr2 itd itd ugl. upalim komp, nema slike...ali komp RADI, upaljen je... kasnije se uopce nije htio upalit i mislio sam da je to ploce...probam ja novu gigabyte GA-MA770-DS3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2722 slozim sve...upalim komp...boota se ali i dalje nema slike...sada ja poludio..izgasim komp,upalim ga slike nema...opet ga izgasim i kasnije ga nisam mogo upalit vise...nesto kuri plocu a ne znam sta...predpostavljam posto slike nema da je do graficke...ali i brinem da kuciste mozda ne pravi kratki spoj... svaka pomoc dobro dosla ![]() p.s. nije mi doslovno decko hahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Reci svom dečku da probate drugu VGA. Clear Mos isto pomaže.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Pod radi mislite ulazi u Os ili ventovi se vrte? Ako ne ulazi u os mozda je problem u ide kanalu, hardisku i przilici ostavljenom na cabel select, a ne master i slave. Probaj odspojit ide kabel, clear cmos pa pokrenut racunalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
izavdi maticnu i sve iz kucista i probaj rucno upalit, tako je kod mene bila jedna nf7-s nova i nema sta nisam probo al stvarno sve i nakraju sasvim slucajno izvadio iz tog kucista i upalio za "sarafcigerom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Citiraj:
sa ispitivacem mi pokazuje kako ima napon na pinovima di ga kao palim "preko sarafcigera"...danas cu odnjet maticnu u hg spot da zamjene...pa cu probat sljedeci put pospajat sve izvan kucista sa drugom grafom ![]() imam 4 napajanja doma..sve probo ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 31.01.2009. u 17:24. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|