![]() |
Crkavaju ploce
ovako...decko mi doso s kompom ploca
MSI K9N Neo, Socket AM2 sa 7300gs 1gb ddr2 itd itd ugl. upalim komp, nema slike...ali komp RADI, upaljen je... kasnije se uopce nije htio upalit i mislio sam da je to ploce...probam ja novu gigabyte GA-MA770-DS3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2722 slozim sve...upalim komp...boota se ali i dalje nema slike...sada ja poludio..izgasim komp,upalim ga slike nema...opet ga izgasim i kasnije ga nisam mogo upalit vise...nesto kuri plocu a ne znam sta...predpostavljam posto slike nema da je do graficke...ali i brinem da kuciste mozda ne pravi kratki spoj... svaka pomoc dobro dosla :chears: p.s. nije mi doslovno decko hahaha |
Reci svom dečku da probate drugu VGA. Clear Mos isto pomaže.
|
Citiraj:
|
Pod radi mislite ulazi u Os ili ventovi se vrte? Ako ne ulazi u os mozda je problem u ide kanalu, hardisku i przilici ostavljenom na cabel select, a ne master i slave. Probaj odspojit ide kabel, clear cmos pa pokrenut racunalo.
|
A da prvo proba s drugim napajanjem... :nono:
|
izavdi maticnu i sve iz kucista i probaj rucno upalit, tako je kod mene bila jedna nf7-s nova i nema sta nisam probo al stvarno sve i nakraju sasvim slucajno izvadio iz tog kucista i upalio za "sarafcigerom ;) " kratko spojio , kad gle cuda radi sve ko podmazano, kuciste sam izrezo i bacio u smece... neko noname govno, probaj to...
|
Citiraj:
ontopic, vjerojatno je grafa |
Citiraj:
sa ispitivacem mi pokazuje kako ima napon na pinovima di ga kao palim "preko sarafcigera"...danas cu odnjet maticnu u hg spot da zamjene...pa cu probat sljedeci put pospajat sve izvan kucista sa drugom grafom :) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:00. |