|
![]() |
#1 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Emulatori
Evo ekipa trazim emulatore sa kojima bi mogao igrati playstation igre na kompu ... Trazio sam ali nasao sam samo stare verzije i nista nisam mogao igrati ![]()
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
ePSXe ali za njega moraš tražiti biose, pluginove...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Znam da sam prije cca godinu i pol igrao na svom kompu igre za PS1 pomoću nekog emulatora, ali nemoj me pitati kojeg. Stvar je dobro radila, ali nakon nekog vremena sam odustao od toga i znam da imam to na nekom CDu, ali neda mi se sad prevrnuti sobu naopačke da ga nađem, ako ti baš bude trebalo, mogu se potruditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Evo sad skinem emulator za PS2 i naravno "Bios loading problem". Kad bi se našla neka pametna osoba na ovom planetu pa stavila sve u jedan program ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo kada je rijec o emulatroima ja sam bas neki dan skinuo emulator za C-64 pa se malo igrao... I to su bile igre.Zamislite igre koje vrti komp sa memorijom od 64 Kb ili nabrijan sa 128 Kb,to danas ima onaj najjeftiniji kalkulator koji kupis za 10 kn kod Kineza... Ali sta je najgore igre su se igrale i imale su svoju draz i zabavu...a danas grafika,igrivost,bla bla bla i sve u svemu nis mi se neda bas jako igrati... naravno CM rules
![]() |
#7 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
|
Ajde ekipa plz dajte neke ili linkove ili nesto plz ... imam hrpu oko 80 igri za ps1 a ono sve hit od hita ...
![]() |
#9 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Evo jedna srpska je ali O.K je pa ako želite http://www.emulationgalaxy.co.yu/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Danas cu napraviti instaler i ukratko kak podesiti pa posaljem link na PM tko zeli ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
|
Gotov sam pa tko treba nek mi javi na PM ili mail.
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
Jesi probao preko DosBOX-a. Fantastican DOS emulator. http://dosbox.sourceforge.net/
![]() |
#15 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ma nema šanse da izađe nešto zarazno tipa đuka3d (i shadow warriora koji je radio na đuka enđinu) , herovsa 2 (ajde i 3 je ok ,al nema ono nešto) , fallouta, diabla 1, terminal velocity (svemirska pucačina pod vodom) ili revolucionarno kao half-life, starcraft i civ (civ RULESSS ![]() ...ljudi su se prije jednostavno više trudili ...jel se tko sjeća total anajlešna ??? mislim nije baš fenomenalna igra ,ali barem su se potrudili napraviti ju različitom od c&c i warcrafta 2..... jedine nove igre koje su me uspjele zadržati pred kompom su KOTOR i warcraft 3 (samo zato što je warcraft) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Jpš samo da nabavim Red Alert ( Aftermath) prejeben*. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskreno, ja sam se nekako najviše naigrao na Amigi i PSX. I naravno sve ono prije toga. Ali na PC....jako malo toga. Jedino što me drži dan-danas je UT. Sve ostalo probam i skinem. Tek toliko da vidim kakvo je. Jel ko igrao V8 na PSX? Napucavanje autima nabrijanim do jaja. Zakon igra za više playera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
bycod
|
Ekipa di su nestali emulatori.....
![]() |
#28 |
Premium
|
pleystation: finaly fantasy 7,8,9, we (e nemam pojma koji), crash (isto RULES) i taken (jao znao sam za JIN-om komboe od 10 udaracu, eddy suck-a) pley 2 : ff X, gta: VC, we 6 fe, we7, ufc i k1 gp 2003 )bolesno !!! nenadjebiva šora , najrealnija ikada) sega mega drive 2: sonic 1,2,3 i mislim da je bio još jedan, streets of rage... arkade (u oni putujućim lunićima) : golden axe, final fight i outrun (onaj crveni kabrio) , i narafno gost & goblins (ako se dobro sjećam imena) ...uglavnom GAMER sam od vremena comodorea 128 (iliti jača verzija c64) ![]() e da : gemboy (orginalni) >> super Wario 3 (zločesti mario koji RULA!!!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Head Of The Radio
|
Ja od vremena C64 i uopće ne žalim za tim jebenim vremenima pa koji je quarc vam(s onim šrafcigerom znam ja to je vama zanimljivo zatezati ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|