|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Ovako imam Conexant 56k externi modem, spaja se na serial port. Unutra na pcb-u piše da je v3.0. Pošto me muči spajanje na internet, zanima me ako tome može dovesti pregrijavanje modema... Najtopliji su stabilizator napona i kondići odmah kod ulaza napona na njih se može spržit kolko ih takneš ![]() Zanima me ako će stavljanje pasivaca na to pomoći i di ima za nabaviti tolko malih pasivaca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Re: Pregrijavanje modema
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ali to se grije više nego cijeli komp skupa ![]() Vent mi se neću stavljat iz principa, samo pasivce. Ako ih nađem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Čuj, ako se toliko grije da mu to ometa rad onda je u kvaru, nema smisla stavljati hladnjake po modemu. Prije će biti da te muči neka od postavki modema ili loša linija. Vjerojatnije je da ćeš problem riješiti dodatnim inicijalizacijskim stringom nego hlađenjem. Daj opiši kakvi su to problemi...
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
Ma najbolje se ti toga rijesi, nekom uvaljaj za 100kn, dodaj jos 100kn i kupi si us robotica 56 faxmodem (bijeli) ili fax-voice crni (sa sekretaricom, on je oko 250kn, a nade se i za 200kn i manje, kak naletis)! Imam usr-a bijelog vec 5 godina i vise, dan danas radi ko beba, samo pazi da nije V.92 (uostalom da mu se vratiti stari firmware). V.92 firmware ima nesto manji connect a i time manji download.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|