|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Wings of Fury???
Ma o čemu kvragu najviše ovisi score u tom testu??? FSB-u? Naclocko ja grafu do jaja-isti mi je ..... ne ide prek 170??? I koliko u stvari taj test participira u ukupnoj rezi? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jel to prvi test u 2003? On ima najmanji udio u ukupnom skoru. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Wings of Fury???
Citiraj:
Kaj si dobil posel u Autonicu na promoviranju još jednog 13K 3Dmarka 03 stroja: evil :
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Super Moderators
|
Re: Re: Wings of Fury???
Citiraj:
Pitanje je čisto akademske prirode budući da tak i tak uvijek mogu bez puno truda oderati vas sa ma-ne-da -mi-se-više-ni-spominjat-kojim-pločama A jeste od pomoći...te test najmanje partipicira u scoreu, te kaj bu mi to...pa koliko kvragu vi imate u Wings of Fury? Čisto me zanima. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Headbangig Grunf!
|
Neznam jer 3D mark nemam od dba MSI 745Ultra a to znači od 11.mj. Ajd budem ga sam zbog tebe stavio i otjrao te u plač. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Baš me zanima. Istinabog imam prastari AGP driver koji sam dobio sa pločom i sve sam vrtio na 166FSB-a, ali mi je nekak čudno da baš taj test ne ide gore pri clockanju... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
To je DX8 test, što znači da je najsličniji 3dmarku 2k1, a dobro znamo da je taj test prpoprcionalno ovisan o ostatku računala, a ne samo grafičkoj.
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Meni na 166 neće prek 170... Došle vrućine a mene ulovilo clockanje Budem malo digel FSB, pa da vidimo onda. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
od LemilicE
|
Citiraj:
GT2 - Battle of Proxycon 40,0 FPS GT3 - Troll's Lair 36,1 FPS GT4 - Mother Nature 39,3 FPS
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Kod mene je: 169 46.5 39.8 42.2 http://service.futuremark.com/compare?2k3=2697897 Vrag mater, izgleda da bum moral malo našiljiti FSB na dobroj staroj KT 400 ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
Evo udjeli testova u ukupnom skoru: Wings of Fury x7.3 Battle of Proxycon x37 Troll's Lair x47.1 Mother Nature x38.7 |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
od LemilicE
|
Citiraj:
Jel si je probao clocknuti? Šta ne bi tvoja trebala lupati 8000+?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Super Moderators
|
Ma ne...ja imam Herca 9800 NP Samo kaj je flashan u XT ali sa PRO frekvama-pa kad hoću lako je clocknem. Test je bio na 166 FSB-a, i sa driverima od X800 vulgaris. Malo sam se zezao sa tim driverima, čisto da vidim kak stvar hoda. Grafu sam clocnuo kad sam već podigao 2003 pa zato nije očitao pravilno, bilo je oko 430/365. Neko veče sam napravil propuh prije spavanja da se malo zlufta, vratim se a ono proc na 32 , bila bi šteta propustit malo hladnije vrijeme... Jedino kaj mi je u BIOS-u ostalo na 256 MB AGP, vrtio sam Ruby demo pa sam zaboravio vratiti. A ništ, budem malo digel FSB i izvrtil navečer, tak i tak je krajnji cilj bio 6500. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Headbangig Grunf!
|
Hm meni na 1024×768 izbacuje nekih 70tak FPS na Wings of fury doduše nemam, zadnji patch več neki tam od prije godine i pol
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Da nisi kaj usro sa driverima ili DX-om??? |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Headbangig Grunf!
|
Da znam, moram vidjet, driveri su instalirani na čisto DX9 isto. Ok proc je spušten na 2 gige al to nema preveć veze jer je FSB na 223. Driveri za grafu su Omega 2.5.36b ( Omega 4.4), FW isključen, AA 4 i FSAA 8, Prve dve pstavke high quality drugo dvoje isključeno, AGP 8X nekaj tu ne štima teško.
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Headbangig Grunf!
|
Da zaborivio sam da se za testiranje grafa stavi na defultne postavke u OGL i D3D uključi FW i naclocka do jaja.
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Razlika je 15 bodova max. Eventualno na Intelu u nekim igrama možeš nekaj dobiti ako forsaš FW i SBA skupa. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |