|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
adsl prijava
kod provjere dostupnosti za adsl dobim potvrdu ali za maxtv nemam mogućnost; pa je malo čudno adsl može a maxtv nemože mislim prijavit dsl ali neznam koji uređaj da uzmem?i imam matičnu ASUS P4SGX-MX pa neznam da li mogu spojit bilo koji WLAN uređaj i koji bi bio najbolji? http://www.t-com.hr/privatni/kzona/p...bir_opreme.asp ja kad otvorim control panel imam ikonu wireles network setup wizard? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
lako moguće da nemaš dostupnost za maxtv zato što linija ne može postići dovoljnu brzinu uzmeš bilo koji wlan router a vjerojatno ćeš dobit tompsona |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
nema ti matična wireless, to što imaš u control panelu je samo opcija windowsa da kreiraš novu mrežu. ako hoćeš bežično spojiti trebat će ti još dodatno neka wireless kartica ili usb da možeš spojiti komp s routerom, ako ti netreba bežično uštekaš preko mrežne i rješena stvar. što se maxTV-a tiče ako ti nije dostupan vjerojatno nemaš dovoljno veliku propusnost na liniji(treba bit više od 6 MBita) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imaš mrežnu karticu (LAN). Za wireless ti treba i dodatna wlan kartica. c/p Manufacturer's product description With the SiS 650GX chipset, the P4SGX-MX delivers exhilarating graphics performance. Combined with peak bandwidth of 2.7GB/s and 533MHz FSB support, SoundMAX digital audio, 10/100Mbps LAN and both DRAM and SDRAM technology, it is ideal for system integrators.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
m4x ak nemožeš max tv uzmi si lijepo digi tv i nemaš brige , čak mislim da ti je to puno bolja varijanta |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: thopok. 26.11.2008. u 14:06. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
i da li je svejedno ako idem bežično preko wireles wlan kartice i rutera ili preko integrirane mrežne kartice(LAN) i routera? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Wireless znaci bezicno. Ako ti nije bitno a ocito nije onda idi na zicanu varijantu. Jeftinije je, ne zahtjeva kupovinu nikakvog hardvera jer mreznu vjerovatno vec imas na ploci i prije svega je sigurnije i pouzdanije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
slažem se s gregom, ak ti nije problem staviti modem pored kompa, ili dovući kabel od modema do kompa, spoji ga žičano i miran si, samo ako dobiješ wireless router isključiš antenu da ti se niko drugi nespaja i to je to a mrežnu imaš 99%, slična je telefonskoj utičnici samo umjesto 4 ima 8 kontakata, dakle malo većih dimenzija |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
Citiraj:
nije mi problem stavit taj modem pored kompa,ali šta nemogu ja birat kod t-coma šta hoću,htio bih ić na ovo žičano,šta moram zahtjevat od opreme? I da li ako spajam žično moram vuć kakav kabel do telefona ko za dial up modem? I na kraju šta ako neću imat dobar prijem ili vezu koju sam platio a ugovor traje 2 god? Jer nisam u gradu i koliko znam nema dsl nitko u blizini |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Banned
|
može netko odgovorit na ovo prethodno na stranici http://www.t-com.hr/privatni/interne...sl/uredaji.asp se spominju ovi uređaji ali neznam da li ih mogu koristit jer su za bežični pristup |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Nisu samo za bežični, pogledaj - zar ti to nije dovoljno LAN priključaka? P.S. Wireless je po defaultu isključen. EDIT: Kimi me prestigao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
imam još jedno pitanje,prijavljen sam(uz t-com) na optimu telekom pa fiksni telefon plaćam OT(trošak) a pretplatu i dial up plaćam t-comu;da li bi bilo kakvih problema pri zahtjevu za adsl kod t-coma? Zadnje izmijenjeno od: m4x. 15.12.2008. u 19:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a da pitas direktno tcom za takve stvari umjesto sto ovdje 3 dana cekas da ti netko odgovori? pozivi sluzbama za korisnike su ionako besplatni ![]() i da, ne bi trebalo biti nikakvih problema. Nadam se da se isplatilo cekati 3 dana na tu recenicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
ma neda mi se zvat a ići ću uskoro u t-com malo se interesiram,koliko dugo mora proć da dobim popust na adsl,namjeravam uzet adsl od 1GB prometa? E da,koliko se mogu puta šaltat? Vi koji imate dosta dugo dsl, FLAT plaćate oko 100kn ili slično? Jesam u pravu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
99kn flat + 79 brzina....tcom |
![]() |
![]() |
|
|