|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
modem @ 38.6
evo na kolko se meni spaja moj GVC modem, to je smece od modema, trtebao sam pitat prije nego sam kupio... uglavno, kad sam imao USR tad mi je bilo 44.000 a sad mi je maximum 40.000 i to rijetko, a ja zelim minimalno 48!! mozda sam cjepidlaka al kad vec placam ht tolko za impulse, onda hocu i tih 1KBps jos, e sad znam da su djelomicno slabi kontakti na zicama, te da mi je modem u banani, btw. sad skidam nove drivere.... ovak, meni do kompa, s tavana je provuceno kojih 15 m zice koja je na 2 mjesta produzena, vjerojatno se tu gubi dio kontakta, i sad dal ima nacina da provjerim kolko do mene uopce dolazi, tj. kad bi spojio komp odma gore kod zice koja dolazi s ulice kolki mi je tam signal, jel mogu to kak provjerit da vidim kolko mi je struja/napon gore, da ne nosim cijeli komp gore i ne odspajam zice i stavljam konektor? npr s univerzalnim instrumentom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
pogledaj na koliko ti se penje dok skidas datoteku s nekog brzeg servera (isprobaj ih jednostavno par) s bilo kojim programom (ie, mozilla, bilo koji download manager) ako barem neko vrime skida na 6KBps (sada su kilobajti) nemas razloga za brigu
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ti se buniš. Meni ako se spoji na bilo kojoj brzini osim 33.6 neće da radi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
1) Imas GVC harware ili software modem? 2) ak ti se tak nisko spaja znaci da ti ne valja linija 3) kod mene se je USR spajao na 50 333 ali ako znas pomocu terminala mozes vidjet koja mu je krajnja brzina , tj dal je skidao brziniu. (Pala je na 38Kbps) KOd Gvc.-a koji se je spajao na 46 666 (externi conexant) padala je uglavnon na 44. Sto se je jako lijepo moglo vidjeti u brzini downlaoda. tako da u principu , da nema veze na kolko se spaja, bitno je da drzi brzinu.Sto vecu drzi naarvno to bolje, za 56 k konekciju bi to trebalo bit 44 ili bolje za sretnike sa dobrim linijama. By the way ACER moedm sa intelovim chipsetom mi s e isto spajao na 38, na istoj ovoj liniji,samo ja sam uvjek koristio hardverske modeme. Evo modem speed test (prikaze brzinu samo sa IE , nece sa operom) http://homepage.eircom.net/~leslie/testpage.htm
__________________ |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|