|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Set Up Connection or Network na Visti
imam kuci 2 kompa i kad je na oba bio xp ladno sam ih mogao prikljucit...kablom su spojeni i da bi ih umrezio na oba dva sam trebao pokrenuti set up a connection or network wizard (dijeljenje printera, podataka, igranje LAN-a....)i nazvati workgroup oisto na oba dva kompa...sad kad je na jednom kompu vista a na drugom ostao xp, na xpu sve napravim ali na visti ne nadem gdje trebam kliknuti da bi pokrenio taj wizard...hvala unaprijed...
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A što će ti wizard? ![]() http://www.jacco2.dds.nl/networking/...ringcenter.png
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Networking |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
ma namjesteno mi se taj file sharing i to, al u network mi i dalje nema tog kompa drugog, odnosno njegovih shareanih foldera...
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da to se voli malo jogulasto(ne pitajte ![]() Probaj u windows explorer upisat umjesto putanje my computer ili c:\ \\192.168.x.x dakle ip adresu računala čije šerane direktorije ne vidiš. Te možeš mapirat iste. Ovo naravno stoji ako si manualno podesio ip adrese ili ti dhcp konstantno daje istim računalima iste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|