|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2003
|
![]() Evo , konačno sam uspio nabaviti svoju novu Sapphire ATI Radeon 9800Pro grafulju te tako staru mx420 donirati u humanitarne svrhe (čitaj:susjedu)... ![]() I tako ju ja sa zadovoljstvom instaliram , nasnimam drivere sa cd-a a kad ono, kad sam restartao komp radi drivera , zapazim na ekranu čudne,male , iritirajuće greškice, tipa :nejasne ikone, nekakve okomite crte po desktopu , itd. Tada sam pokrenuo 3DMark2001 SE , a kad ono u testovima, kao da su se svi poligoni ili koji vec vrazi spomjesali , oni natpisi između testova uopće se ne mogu pročitati ... Zatim pokrenem FIFU 2004 , i nasred utakmice me jednostavno izbaci iz igre i vrati na desktop, isto tako i u dr. igrama. Probao sam reintalirati drivere,DirectX no ni to nije pomoglo. U čemu je problem , pitam ja vas ??? Ima ko kakvu ideju kako rješiti taj problem ??? unaprijed hvala ... P.S. Temp. matične =38 stupnjeva , CPU = 45 stupnjeva Jel to normalno za moj komp ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Skini zadnji BIOS za svoju ploču ako nisi. Skini drivercleaner tu: http://www.driverheaven.net/cleaner/ i očisti svo smeće, i od Nvidie i od ATI-ja. Ako treba i normalno i u safe modu. U BIOS-u isključi Fast Write. Onda drivere za ploču, pa DX, pa drivere. Najbolje Omega drivere-ima najmanje problema. Napon AGP-a na 1.6v |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
nisam ati-ejavac ali mislim da znam o čemu je riječ >> zločesta nvidija ostavlja djelove svojih drajvera u kompu čak i kad ih uninstaliraš i zato ti treba neki programčić tipa : Detonator Destroyer imaš ih par ovdje >> Link naravno ovo je u slučaju da nisi formatirao disk nakon što si stavio aticu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Zasto napon na 1.6, ako je po defaultu 1.5?
![]() |
![]() |
#6 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2003
|
Puno hvala svima , driver cleaner je rješio problem ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Grafa ako joj nisu sve komponente kako treba ili je mrvicu lošije napravljena i zahtijeva barem 1.6v. A da ne pričamo o tome kako različite ploče daju različite napone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Citiraj:
A ja bar s naponom nemam problema, Epoxov USDM kaže da je Sadašnji Vagp 1.498V -1.50xV tj varira ali ne previše. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Ja stavio i Vga Silencer i još uvijek sranja i artifacti...bemti...prvi ATI s kojim imam problema...vjerojatno memorija...ako ATI sve prisiljava da se drže referentnog dizajna glede hlađenja, ne čudim se što ih je hercules odjebao |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |