|
![]() |
#1 |
Master of the VCR
Datum registracije: Oct 2007
|
Zauzeće procesora?
Odjednom sam primijetio da mi komp nešto lagano šteka na jednostavnim stvarima. recimo tipkam ovaj tekst i slova se ne prikazuju ravnomjerno, već onako, ja tipkam a ono ništa, i onda odjednom prikaže sve natipkano... pa mi nešto spor pce, ali ne da je site spor, nego kao da meni nešto guši komp... konfa je: ![]() pogledam zauzeće proca i imam što vidjeti: ![]() na kompu se ništa ne vrti, ne skenira, ne indeksira.... ništa... otvoren je samo ie7 sa dva taba: pce i forum.hr... nakon malo razbijanja glave, primijetih da se interval zauzeća proca poklapa sa duljinom flash animacije na onom banneru za Scythe Musashi. proc je na 0%, kad animacija počne, skoči do 60% i kad završi, vrati se na 0% ![]() prebacim se u drugi tab, na forum.hr a tamo, ništa, sve normalno: ![]() ![]() ![]() ![]() da stvar bude ljepša, ne moram otići sa pce da mi procesor prestane ludovati, dovoljno je samo da odskrolam da se taj banner ne vidi na monitoru, i sve se smiri.... jel to još nekom pravi slične probleme ili sam ja lud. sve živo sam pregledao, nema nigdje nikakvog smeća, virusa, i sličnih stvari, a osim toga NIS2008 uredno radi i prijavljuje sve nepoćudne aktivnosti...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Točno ![]() Ova scythe reklama radi veliko zauzeće kad izvodi ovu animaciju. Kad nema animacije, sve je oke i zauzeće se smanjuje. Pogledajte pravilnost grafa...baš sam pustio da se vrti malo duze (animacija se vrti u krug) http://i35.tinypic.com/ab1s0x.jpg |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
I meni skace ko lud proc. Nes su zeznuli s reklamom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
i meni skace na staroj krami ! ![]() zanimljivo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
U pitanju je reklama koja opterećuje proc , moj i do 50 % , to i nebi bio problem da se samim tim ne podiže i temperatura procesora i to za dobrih 10 "C što povlači za sobom i više okretaja ventilatora na hladnjaku procesora i veču buku . Možemo reći i da je potrošnja struje veća ( procesor + ventilator ) x N broj korisnika na forumu . IMHO prilično iritantna pojava ! Dali se može kod nekoga urgirati da se ta reklama prilagodi da troši manje resursa ili da se makne ako je nemoguće prilagoditi istu . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Oni koji koriste Firefox neka je blokiraju nekim add-onom (Adblock Plus npr.). Istu mogućnosti nudi i Opera. Oni koji ne koriste nijedan od navedena dva browsera neka pokušaju tu adresu blokirati iz hosts filea, ali nisam 100% siguran da će raditi. Vrijedi pokušati...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Iako bi bio red da to slože kako treba. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
da, viš, baš gledam koji klinac sad šteka.. kod mene proc na 100% |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Koristim mozilu, i naravno imam dosta setupova za pojedine stranica. Zadovoljan sam jer nema nikakvih banera, a CPU je hladan, svima preporuka! BTW i ugodnije je gledat bez onih pustih sranja okolo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma sve je to sranje, nije mi jasno da ovi telci jednostavno ne zamjene tu reklamu nekom normalnom nego prisiljavaju pol korisnika da blokira reklame. Mislim boli mene k jer bilo koji 2/3/4C procesor to ionako ne primjeti s obzirom da govno zauzme samo jednu jezgru. Ali ne zivim ja od tih reklama nego pceks |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|