|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čudni zvukovi + freeze u Windowsima
Što mi znače ovi zvukovi? link1 link2 Komp je nov, jedino sam prčkala po vrtnji ventova, al sam ih nakon ove epizode sve vratila na default, i loadala optimized u biosu, i opet mi se desilo. Zasad se desilo tri, četiri puta, za vrijeme te mrdnje sve je zblokano, i jedino kaj mogu je ručno zagasit na kučištu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Lightshow ikona. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
|
Evo testiram ga sa HDTuneom, na 80%je, i nema nijedan damaged block, i išla ga gledat preko cmd-a, i isto nula bad sectora! HDD Health kaže 85% healtha, drive health: good, a čujem ga kako trza cijele Winse. ![]() Čitala sam negdje da je to možda zbog drugog Seagate-a koji je preko IDE-a spojen, i da usporava komp. Al taj hard još nije u korištenju, tj. još niš nisam stavila na njega. Probat ću ga sutra izvadit. I kaj da sad radim, vratim i tražim novi? Ili reinstall? ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Novi drajveri za chipset nisu pomogli. Bio je OK dok nisam ponovno upalila torente, cpuz, hdd health i hd tune, da bi ponovno počeo. Onda sam odspojila drugi hard i zasad radi dobro. Valjda je barica već prespora... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|