|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
problem sa USB stickom
Pozdrav Da odmah predjem na problem. Stick je Samsungov a problem je u tome sto nakon kopiranja podataka izvadim ga i opet ubacim i dio fileova mi je nepostojeci, dakle postoje ikone i folderi ali u folderima nema nista a dio ostatka sto nije bilo u folderima ne sljaka... Pa ako netko zna da me uputi jer cu popiiiiii btw. stick je od 8gb ako to ima kakve veze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Pa ako to radis onda NEMOJ vise ![]() Ako ga odjavljujes u safely remove onda nemam pojma sta mu je! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Safely remove je za tetkice! Sačekaš da prestane prijenos podataka i isčupaš... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
cupam stickove vec godinama van bez safly remove...
![]() |
#5 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
pa ne znam ... da ga probaš formatirati? samo pazi koji format uzimaš (NE ODGOVARAM ako budeš ga strgao - ne kontam kako bi ali sampo da kažem ![]() ... imao sam problem daaaavo sličan sa stickom od 128MB i kada sam ga formatirao sve bilo za 5. ... ai probaj to safe remove ... pa koliko je teško klikniti na ikonu desno (lijevi klik i safe remove - 2 sekundi posla) - mda nema to ni velike veze ... samo nemoj čupati dok nesto radi (kopira) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Hm, da. kako kaže kolega poviše safe remove je za tetkice, ali zato ovi macho frajeri dođu plakat neradi mi il ne diže mi se. Svaka aluzija je namjerna. Odabrao Đelo Hadžiselimović |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
pa neznam tko normalan drzi jedini presudan fajl samo na sticku... pa valjda ces napraviti kopiju bilo cega onak...
![]() |
#9 |
Banned
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Nece da mi ga primi na reklamaciju iz razloga sto sam se zeznuo i rekao mu da sam ovdje potrazio rjesenje problema i sad serucka da mi ga nece uzet zato sto nisam koristio safe removal... Uglavnom imam stick od 8giga koji na sebi nemoze zadrzati nista osim prasine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Po defaultu je svaki stick tako namješten.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|