![]() |
problem sa USB stickom
Pozdrav
Da odmah predjem na problem. Stick je Samsungov a problem je u tome sto nakon kopiranja podataka izvadim ga i opet ubacim i dio fileova mi je nepostojeci, dakle postoje ikone i folderi ali u folderima nema nista a dio ostatka sto nije bilo u folderima ne sljaka... Pa ako netko zna da me uputi jer cu popiiiiii btw. stick je od 8gb ako to ima kakve veze :) |
Citiraj:
Pa ako to radis onda NEMOJ vise :D Ako ga odjavljujes u safely remove onda nemam pojma sta mu je! |
Safely remove je za tetkice!
Sačekaš da prestane prijenos podataka i isčupaš... |
cupam stickove vec godinama van bez safly remove...
|
pa ne znam ... da ga probaš formatirati? samo pazi koji format uzimaš (NE ODGOVARAM ako budeš ga strgao - ne kontam kako bi ali sampo da kažem :D)
... imao sam problem daaaavo sličan sa stickom od 128MB i kada sam ga formatirao sve bilo za 5. ... ai probaj to safe remove ... pa koliko je teško klikniti na ikonu desno (lijevi klik i safe remove - 2 sekundi posla) - mda nema to ni velike veze ... samo nemoj čupati dok nesto radi (kopira) |
Hm, da. kako kaže kolega poviše safe remove je za tetkice,
ali zato ovi macho frajeri dođu plakat neradi mi il ne diže mi se. Svaka aluzija je namjerna. Odabrao Đelo Hadžiselimović |
pa neznam tko normalan drzi jedini presudan fajl samo na sticku... pa valjda ces napraviti kopiju bilo cega onak...
|
Formatirao sam ga milijun puta pa opet jede... khm... jelte govanca :D Jos nisam probao sa safe remove al budem jer mi trenutno nije ovdje :) Hvala na prijedlozima, jos javim sta bude :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hehe ,da mi je znat koji je to ducan :) probaj sejfli rimuvat ...
A vi sta ga cupate ,hmm ,imam prijatelja kojem nije vise proradio nakon jednog takvog cupanja... |
Citiraj:
http://www.imagesforme.com/out.php/t232098_untitled.PNG Po defaultu je svaki stick tako namješten. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42. |