PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   problem sa USB stickom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=125213)

Psyche 02.11.2008. 16:38

problem sa USB stickom

Pozdrav

Da odmah predjem na problem. Stick je Samsungov a problem je u tome sto nakon kopiranja podataka izvadim ga i opet ubacim i dio fileova mi je nepostojeci, dakle postoje ikone i folderi ali u folderima nema nista a dio ostatka sto nije bilo u folderima ne sljaka... Pa ako netko zna da me uputi jer cu popiiiiii

btw. stick je od 8gb ako to ima kakve veze :)

tomo19 03.11.2008. 11:39

Citiraj:

Autor Psyche (Post 1181809)
Pozdrav

Da odmah predjem na problem. Stick je Samsungov a problem je u tome sto nakon kopiranja podataka izvadim ga i opet ubacim i dio fileova mi je nepostojeci, dakle postoje ikone i folderi ali u folderima nema nista a dio ostatka sto nije bilo u folderima ne sljaka... Pa ako netko zna da me uputi jer cu popiiiiii

btw. stick je od 8gb ako to ima kakve veze :)

Upravo sam procitao negdje da se to zna desit ako BRZO nakon transfera vadis stick bez odjave u safely remove.

Pa ako to radis onda NEMOJ vise :D

Ako ga odjavljujes u safely remove onda nemam pojma sta mu je!

tihomir 03.11.2008. 22:14

Safely remove je za tetkice!

Sačekaš da prestane prijenos podataka i isčupaš...

Codiac 03.11.2008. 22:21

cupam stickove vec godinama van bez safly remove...

duffy 04.11.2008. 19:41

pa ne znam ... da ga probaš formatirati? samo pazi koji format uzimaš (NE ODGOVARAM ako budeš ga strgao - ne kontam kako bi ali sampo da kažem :D)

... imao sam problem daaaavo sličan sa stickom od 128MB i kada sam ga formatirao sve bilo za 5.

... ai probaj to safe remove ... pa koliko je teško klikniti na ikonu desno (lijevi klik i safe remove - 2 sekundi posla) - mda nema to ni velike veze ... samo nemoj čupati dok nesto radi (kopira)

Nikky 04.11.2008. 20:51

Hm, da. kako kaže kolega poviše safe remove je za tetkice,
ali zato ovi macho frajeri dođu plakat neradi mi il ne diže mi se.
Svaka aluzija je namjerna.
Odabrao Đelo Hadžiselimović

Codiac 04.11.2008. 21:59

pa neznam tko normalan drzi jedini presudan fajl samo na sticku... pa valjda ces napraviti kopiju bilo cega onak...

Psyche 07.11.2008. 00:36

Formatirao sam ga milijun puta pa opet jede... khm... jelte govanca :D Jos nisam probao sa safe remove al budem jer mi trenutno nije ovdje :) Hvala na prijedlozima, jos javim sta bude :)

kObRa 07.11.2008. 15:17

Citiraj:

Autor Psyche (Post 1185689)
Formatirao sam ga milijun puta pa opet jede... khm... jelte govanca :D Jos nisam probao sa safe remove al budem jer mi trenutno nije ovdje :) Hvala na prijedlozima, jos javim sta bude :)

reklamiraj to smetje...

Psyche 20.11.2008. 14:33

Citiraj:

Autor kObRa (Post 1186050)
reklamiraj to smetje...

Nece da mi ga primi na reklamaciju iz razloga sto sam se zeznuo i rekao mu da sam ovdje potrazio rjesenje problema i sad serucka da mi ga nece uzet zato sto nisam koristio safe removal... Uglavnom imam stick od 8giga koji na sebi nemoze zadrzati nista osim prasine :wtf2:

webstartm 20.11.2008. 14:42

Hehe ,da mi je znat koji je to ducan :) probaj sejfli rimuvat ...
A vi sta ga cupate ,hmm ,imam prijatelja kojem nije vise proradio nakon jednog takvog cupanja...

domy_os 20.11.2008. 22:51

Citiraj:

Autor Psyche (Post 1197041)
Nece da mi ga primi na reklamaciju iz razloga sto sam se zeznuo i rekao mu da sam ovdje potrazio rjesenje problema i sad serucka da mi ga nece uzet zato sto nisam koristio safe removal... Uglavnom imam stick od 8giga koji na sebi nemoze zadrzati nista osim prasine :wtf2:

Vrati se u trgovinu, zalijepi mu šamar i pokaži ovu sliku...

http://www.imagesforme.com/out.php/t232098_untitled.PNG

Po defaultu je svaki stick tako namješten.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42.