|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
BIOS problem?
Pozdrav svima, evo prije nego počnem skakat po kompu još da se obratim široj javnosti pa mi možda neko i pomogne.... Promijenio sam ploču na kompu i sad kad upalim komp on se pokrene, nema vise onog bipa niti se monitor podigne (upali) . ......nakon toga sam vratio staru ploču unutra i desio mi se isti problem sa starom konfom koja je u kompu bila nekih 2 godine, OS je Vista 32 bitna Konfa stara GF 7600 4 Gb mem 1.86 Dual Core intel Mbo Albatron PX 945P -V2.0 ploču sam zamijenio sa Gigabyte 945P-S3 ako ima ko kakav pametan prijedlog slusam ....pokušao sam i kablove mijenjat i dio po dio harda sam wadio i sve je ispravno .( .....neznam vise sta da probam da proradi to govno a potreban mi je komp radi fax-a i skripte su mi gore i slike i sve kaj vec ide uz to...znate i sami kako je P.S. isprika adminu na Nazivu post-a, ipak sam bio preumoran sinoć kad sam pisao post nakon nekih 5 sati slaganja kompa ![]() Joke, napajanje je u redu, Chieftek 400w !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
Jesi napravio clear cmos? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
ma jesam, i preko jumpera i bateriju sam maknuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Probaj s jednim keksom rama i probaj sve utore, ako i tako ne radi probaj s drugim keksom isto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
|
probao i to ![]() nista, on popali ventilatore i sve uređaje ali nema onog kratkog bipa i neda sliku, probao sam izmjenjivat stvari sa svoh kompa na taj, i ista stvar, kod mene radi a u toj kutiji ne radi - osjećam se ko Forest - r u stupid or wat? katastrofa - lud sam više |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|