|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Vista ultimate+internet
Zašto mi net radi sporo? Imam vistu instaliranu na kompu,i kada idem na net treba mi 1-2min da učita stranicu. Kako se to može riješiti? Imam net preko t-coma 8mb,skida ko lud,ali mu trba da otvori stanicu pun k.... Valjda će netko imati pametno što reći.HVALA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne vjerujem da je to do Viste... Koji browser koristiš? Testiraj alternativne... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja sam primjetio da mi novi firefox (3) dosta steka...isto zna proci vremena prije nego otvori stranicu, a pogotovo mi je to cudno jer mi je homepage google koji bi trebao biti otvoren za sekundu. Na drugom kompu imam stari firefox i sve mi radi OK. Da napomenem kompovi su na istom OS-u (ultimate) i istom ruteru..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Imaš li uz Vistu možda Nod 32 3.0 i Utorrent? Ako je odgovor potvrdan, problem je u NOD-u i napravi ovo: With µTorrent downloading, IE7 and Firefox were slow to start and slow to browse. Issue resolved by > NOD32 Setup Antivirus and antispyware Web Access Protection HTTP Web Browsers EXCLUDE µTorrent.exe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
eko
Ista shema kašto je gore tip objasnioo!! ![]() With µTorrent downloading, IE7 and Firefox were slow to start and slow to browse. Issue resolved by > NOD32 Setup Antivirus and antispyware Web Access Protection HTTP Web Browsers EXCLUDE µTorrent.exe |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|