![]() |
Vista ultimate+internet
Zašto mi net radi sporo?
Imam vistu instaliranu na kompu,i kada idem na net treba mi 1-2min da učita stranicu. Kako se to može riješiti? Imam net preko t-coma 8mb,skida ko lud,ali mu trba da otvori stanicu pun k.... Valjda će netko imati pametno što reći.HVALA:zdero2: |
Ne vjerujem da je to do Viste... Koji browser koristiš? Testiraj alternativne...
|
|
internet
Citiraj:
|
Probaj ocistiti cache memoriju browsera,a ako to ne pomogne, pokusaj instalirati Mozillu nanovo. Tako je i kod mene bilo i jednostavno sam instalirao nanovo browser. Sretno!
|
Ja sam primjetio da mi novi firefox (3) dosta steka...isto zna proci vremena prije nego otvori stranicu, a pogotovo mi je to cudno jer mi je homepage google koji bi trebao biti otvoren za sekundu. Na drugom kompu imam stari firefox i sve mi radi OK. Da napomenem kompovi su na istom OS-u (ultimate) i istom ruteru.....
|
Citiraj:
Imaš li uz Vistu možda Nod 32 3.0 i Utorrent? Ako je odgovor potvrdan, problem je u NOD-u i napravi ovo: With µTorrent downloading, IE7 and Firefox were slow to start and slow to browse. Issue resolved by > NOD32 Setup Antivirus and antispyware Web Access Protection HTTP Web Browsers EXCLUDE µTorrent.exe |
riješeno
Hvala na trudu,ali riješio sam taj problem:chears:
|
Citiraj:
:beer: |
eko
Citiraj:
With µTorrent downloading, IE7 and Firefox were slow to start and slow to browse. Issue resolved by > NOD32 Setup Antivirus and antispyware Web Access Protection HTTP Web Browsers EXCLUDE µTorrent.exe |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:02. |