|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Far Cry 2 HotFix
The information in this article applies to the following configuration(s): Far Cry 2 Radeon™ HD 4800 series Radeon™ HD 4600 series Radeon™ HD 3800 series Radeon™ HD 3600 series Radeon™ HD 3400 series Radeon™ HD 2900 series Radeon™ HD 2600 series Radeon™ HD 2400 series Radeon™ X1950 series Radeon™ X1900 series Radeon™ X1800 series Radeon™ X1650 series Radeon™ X1600 series Windows Vista 32-bit Edition Windows Vista 64-bit Edition Windows XP Professional Windows XP Home Edition Windows XP Media Center Edition Windows XP Professional x64 Edition This hotfix Improves performance for the DirectX 9 version of Far Cry 2 on CrossFire™ compatible systems Improves performance for the DirectX 10 version of Far Cry 2 on both single and CrossFire™ compatible systems http://support.ati.com/ics/support/d...estionID=38664
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Aj bar su izbacili hotfix prije igre a ne nakon par mjeseci kad vecina ljudi vec zavrse sa igranjem...... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
|
Je, sad nam samo fali igra pa da isprobamo ![]()
![]() |
#6 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
To je za grafičke kartice i totalno je svejedno koji procesor imaš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Znaci sa hotfixom dolazi ccc i display driveri 8.10??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dark paradise
Datum registracije: Sep 2007
|
Kveščn: dal se taj fiks bubne prek drivera ili ne pošto ima ccc? Piše: Note: This driver is provided as is and is not supported by AMD. It has not completed full AMD testing, and is only recommended for users experiencing the particular issue described above. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
hmmm nema mobility verzija grafa, valjda će mi raditi
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Taj hotfix dolazi sa modificiranim driverima 8.10 (CCC+Display driveri) znaci unninstal starih,driver sweeper ili driver cleaner i stavis ove i onda pokrenes farcry 2 i dobijes 20% vise fps-a Zadnje izmijenjeno od: DraŽ. 21.10.2008. u 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Imam jedan mali problemčić. Naime, kada istalim hotfix i restartam računalo, jednostavno mi se ne prepoznaju driveri, tj grafa je nepoznati! ??? Pa gdje je problem? Uđem u safe mod, i sve normalno, vratim se u klasičan mod, opet nema grafe, i ne mogu je instalirati! ??? OS je XP SP3 X86. Ako netko može pomoći, hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
uglavnom, jesi probao možda ponovno reinstall? al prije toga počistit sa drivelcleaner ili driver sweeper? to probaj počistit dok si u safe modu, možda pomogne. i nekima je znao antivirusni zezat kod instalacije drivera, probaj ga ubit skroz pa pokrenut instalaciju. kako ti je sa prijašnjim driverima bilo, jesi imo tih problema? mislim, to je šta bih ja napravio...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Hotfix je sam za hd4**0 seriju to jeste tamo je jedina primjetna razlika iako pise da je za sve crossfire sisteme(xp i vista) i za single gpu sisteme na visti. Ja sam imao problem sa installom drivera na visti- pukno sam unninstal 8.9 drivera, restart,driver sweeper i idem ja instalirat hotfix kad ono error nakon "installa" pise da se dogodio error tijekom instalacije display drivera. Onda sam resetiorao i pisalo je da je grafa nepoznata i onda sam ponovno isao installirat (bez koristenja driver sweepera) i ovaj put sam stisnuo na "express install" (prosli put je bio "custom") i sve je dobro proslo. Inace ovo su mi najbolji driveri do sad kriza je puno stabilnija na dx10 pa tako i assassins creed ,a za farcry cu vidit sljedeci tjedan vjerovatno ako ne i kasnije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
Citiraj:
Jednostavno nejde! ![]() Ako hoću nove drivere, onda moram svježe windwse instalirati ![]() A neda mi se, jer imam image sa acronisom, pa uvjek vratim na poziciju koju sam napravio, ali to je već sa driverima! ![]() Prije nisam imao takvih problema, prije sam imao 6600GT... Eh da, dok sam imao 9200pro, mogao sam upgradeati driver sa driverom kako sam želio, ali tada AMD nije imao ništa sa kanađanima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
neznam, probaj onda system restore na datum kad si imo drivere koji su ti radili, pa samo pregazit to novim driverima. možda ti driver cleaner obriše neke datoteke koje novi driver ne stavi ponovo, pa ti se ne instalira kak treba... makar, shebano je to da moraš svaki put praktički win reinstalirat kad oćeš nove drivere, mora bit neka caka, možda greška u postupku negdje. pogotovo reinstalirat xp nanovo svaki put...pain in the ass. vista se za manje od pol sata instalira skup sa sp1. dobro ti imas image, tak da ne znam kolko ti to olakšava postupak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
Pa na image-u imam sve: office, drivere, programe koje koristim. Dakle riješena svar, za 5-10 minuta sve vratim na staro (kao PRAVI system restore), no jednostavno nejde instalacija drivera... Možda je zbog nForce ploče, ne voli ATi možda? Trenutno nemam od koga posuditi AM2(+) ploču sa AMD ili VIA chipsetom, pa ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Super Moderators
|
Kakve veze ima sad Nvidia ili ATI chipset...ista stvar...
![]() |
#21 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
jednostavno instaliraš drivere jedne prek drugih.stvarno ne kužim ko da je situacija s updateom drivera neki problem setup next next i restart.bez ikakvih cleanera jer oni samo donose probleme ak neznaš kak i kad i zašto ih koristiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
oce li bit bolje perfomanse na x1650? |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
Damn, moram nove viruse dić da bi instalirao fix... :/ A ovako mi samo prijavi da imam stare drivere, i ide normalno... Samo od sebe podesi skoro sve na high, osim fizike, a ja dignem rezu na 1680X1050, i imam u prosjeku od 30-40 FPS-a, što je ok... Nadam se da ću na novim virusima sa hotfixom imati bar 40-50 frejmova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ja dobio max. 20 Fps-a. Ja zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Instalirao i vise nece da ude u igru vratio obicne 8.10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
Znači ATi (AMD) stvarno ima problema sa driverima... Očito nije problem samo u karticama, već i kompaktibilnosti drivera pod određenim pločama... Prvo su sjebali svoje AGP drivere, jer sve nove AGP grafe imaju užasno puno problema, evovećina ih ne radi na SIS baziranim pločama... Evo sada mene jebe na nForce ploči, probao kod frenda na gigabyteovoj ploči sa intelovim chipsetom, i radi ko beba update drivera... Čak sam i svoje nLite-ane windowse kod njega na kratno instalirao, stavio starije drivere, probao preko njih instalirati fix, radi normalno... God job AMD, good job... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Jel vidiš poantu? ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |