|
![]() |
#1 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Mozilla Firefox
E ovako...imam mozillu firefox i kad npr. pišem nešto na chat i koristim hrvatska slova (č, ć itd) ispiše mi se tekst samo do prvog pojavljivanja nekog od tih znakova i dalje ništa (npr. ako napišem ''zašto'' ispiše mi se samo ''za''........) Zbog čega? Jel trebam neki plug in or what? Ili negdje nešto podesiti? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
pokušaj u View pod caracter coding stavit Cebtral Europan Windows.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
fju , čekaj dok Costa ovo vidi ![]() ![]() btw. Costa dal imaš možda i onu majcu ili kapu od mozille koje reklamiraju na svojoj stranici sa strane ?
![]() |
#6 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
evo ja cu napravit uvod bar da se Costa previse ne ubije od pisanja... dakle... najbolji web browser na svijetu je MOZILLA , a sto ti trebas napravit jest .... ps. pozdrav Costa! ![]()
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Niš od Coste. P.S. nemojte me cinkat, može? Izgleda da se napil na meetingu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
Popil sam samo nekoliko litara, nije to nis. Fairy pricekaj malo dok instaliram firefox i pogledam pa onda javim ![]() Jel ti stavljeno na central european iso 8859-2? Meni je bilo kak je dafultno odnosno na western nesto i nisam imao nikakvih problema. Da li te to zeza i u drugim programima ili samo na firefoxu? Koju verziju imas? Ja ti inace koristim Mozillu (moram neke ljude razveseliti) kao cijeli paket, odnosno 1.6 - zadnja stabilna verzija.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
|
Firefox ili mozilla ista stavr jer Browser od Mozille je isti kao u Firefoxu razlika je da Mozilla ima još i e-mail klienta (kojeg ne koristim jer sam lijen), al kao browser su isti. A cijel priča je počela s Netscape navigatrima...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
Nije ista stvar. Razvijaju se posebno i ima razlika. Probao sam Firefox 0.8 i chatao na iskonu i sve OK. ČĆŠĐŽčćšđž, sve sljaka.
![]() |
#13 |
Headbangig Grunf!
|
Ma dobro al su jako slične.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
Baziraju se na istom enginu ali stvar je u sminki. Djelomicno si u pravu ![]()
![]() |
#15 |
daysleeper
Datum registracije: Apr 2004
|
Po defaultu mi je central european iso 8859-2. Dok prebacim na western iso 8859-1 onda je sve u redu, ali nece mi ostati na tome nego se opet samo prebaci na central european... :confused: Kak da to namjestim da mi ostane na western????? ![]() E da...verzija je 0.8 Sa ie nemam takvih problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
Odi na view > character coding > customize Sad prebacis one koje zelis koristiti.
![]() |
#18 |
Moderator
|
O kojem je chatu rijec?
![]() |
#20 |
Moderator
|
Ma cijela VIP-ova stranica je u banani. Ulogiras se i nema sanse da se odlogiras. Moras zatvoriti browser pa ga ponovno otvoriti ![]() Obicna Mozilla posalje i nasa slova ali kao upitnike dok Firefox uopce ne salje nista poslije rijeci s nasim slovom. Najbolje da posaljes mail korisnickoj sluzbi VIP-a ili ih nazoves. Ja cu cim pocnu raditi ![]() Koliko sam se samo svadjao s tipom oko tog famoznog odlogiravanja. Prvo mi kaze da pobrisem cookije i history a ja pitam zasto pa trebaju mi, a onda on kaze da mu je to standardni odgovor pri takvim problemima i tek nakon nekog vremena prizna da imaju problem i da ga pokusavaju rijesiti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|