|
![]() |
#15421 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
![]() Ma lap je za frendicu, a ovo je za dragu. A čuj, pogledaj kad stigneš pa javi ako nađeš šta. Plaćam cugom za svaku informaciju ![]() ![]()
![]() |
#15422 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Sjećam se jedino da je na autocesti A1 u Austriji na njihovim benziskima bilo ama baš svih čokolada, pokupovali smo sve i žderali, i sjećam se da sma jela bijelu i da je bila sa lješnjacima, ali ne znam jel to bila jedna čokolada ili dvije različite, puno se pilo. (a znam da nisam puno pomogla, sorry) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15423 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
a šta je ovdje žderonja. sjećam se dok sam studiro u zagrebu bilo je to prije 8 g. pa onda onako pijani sa save (s.radić- bili pravi tulumi po paviljonima) oDpičimo do vjesnika, bila tamo neka buregđinica, pa onako bez para PICK & RUN, trčiš i jedeš i neeema ništa da ispadne dole. dani ponosa i slave |
![]() |
![]() |
![]() |
#15424 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Budem pitao ženicu pa ti javim. Ja prašim samo po crnjaku, imam u špajzi cijelu zalihu ovih: http://us.st12.yimg.com/us.st.yimg.c...2021_570735214
![]() |
![]() |
#15425 |
Chile
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() |
#15426 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
ma to vuco slijedi moje stope,tak ti to krene........ frendici se uvlaci jer hoce nekaj od nje,a curi se uvlaci jer zna da ona ne bi bila sretna time pa lijeci savijest covjek ![]() da je pravi mestar vise ne bi ni lijecio savijest ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15427 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15428 | |
Chile
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#15429 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15430 |
Chile
|
Nije loše. Ali prije roštiljade smo malo prošetali ![]() http://www.imagesforme.com/out.php/i186021_Image016.jpg
![]() |
#15431 |
Super Moderators
|
Danas laganica-Bolognese, oni metarski špagaći i matovilac. Raženi, Žuja ![]()
![]() |
#15432 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() I ja sam se tamo počeo hraniti gotovo svakodnevno (kad sam na poslu) i osjeti se na kilaži ![]() Klopa im je fakat prefina ![]() Ovome se i ja nadam danas, ali sumnjam. Ženi se već gade špageti bolonjez a ja bi ih jeo svaki dan ![]() Sve si razmišljam o zapečenom grahu ili nečem takvom kad dođem doma...
![]() |
![]() |
#15433 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Dio zamrznemo čisto (filana paprika, sarma, faširanci ili musaka) a ostatak u veliku rajnglu, napravi se Bolognese i u posudicama u škrinju ![]() Izvadiš i podgrije se dok se špagaći skuhaju...samo ga malo podlijem domaćim paradajzom iz boce i to je to... Idealno za brzi ručak ![]()
![]() |
![]() |
#15434 |
mrzi zimu
|
jep, slazem se...tako i ja radim ![]() jucer je jedan kolega iz firme slavio rodjendan pa je castio, bilo je domace sunke i prsuta, domaceg dimljenog i svjezeg sira, slavonskih kobasica i kulena i domaćih kroasana sa sirom ![]() sve je bilo fino osim kolaca, naime, donesao je domace kremsnite ali bez kora (cak i bez donje kore) a krema je napravljena od pudinga sto je meni koma :P...ali ja tak i tak nisam neki fan kolaca tako da sam si umjesto kremsnite napravila jos jedan sendvic s prsutom ![]()
![]() |
#15435 |
Super Moderators
|
Danas opet hrana na brzaka-malo suhog mesa i domaćeg špeka prepržio na masti malog pu-ajceka, lupio gore pet jaja, ispeko i poŽderao ![]() Zalio Žujom ![]()
![]() |
#15438 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Veceras pizza za promjenu. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15441 |
mrzi zimu
|
ja bih pite od jabuka ![]() ![]() za dorucak sam maznula neko pecivo sa sjemenkama koje je imalo malo umjetan okus ![]() ![]()
![]() |
#15443 |
Super Moderators
|
Pih, moram u nabavu...mislili smo danas musaku ali nema više mesa... Pa bude pal za slobodu komad carskog, krumpač i kristalka ![]()
![]() |
#15444 |
Registered User
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15445 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Danas mi stigla domača šunkica (pršut ![]() Skoro pun gepek delicija. Imam jedno 100 ovakvih paketica. Zima bu bila oštra i duga ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...re014Large.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#15446 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Na poslu smaknuo kebab, doma pecene vratine, krumpacha i paradajza, nakon toga tonu kestena ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15448 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15449 |
mrzi zimu
|
![]() ja sam gladna ![]()
![]() |
#15450 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|