|
![]() |
#15391 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Upravo se vratio sa kebaba , bilo je dobro , sad kad se slegne , za desert bude paradajz juha , junetina , mozda malo tjesta skuham , i salata kisela paprika punjena zeljem . |
![]() |
![]() |
![]() |
#15392 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Danas na poslu 2 mini bureka za gablec - sir i višnja iz pekare Dafina u Ozaljskoj. To mi je u zadnje vrijeme The Pekara. mini burek im je predobar - višnja, sir, krumpir i jabuka. Zapravio, kaj god sam uzeo u zadnjih 2-3 mjeseca kod njih bilo je fino i friško ![]() Kad se vratim s posla doma me čekaju špageti s domaćim bolonjez umakom ![]()
![]() |
#15394 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Za gablec sam mrknul jedne čevape u Španskom u "SuperGrillu". Odlični su, ali mi je danas nekak slab želudac pa mi nije sjeo luk. Za večeru budem onda nekaj lagano. Izvadio sam si dvije boce sa karabatkom, uz to pomfri i pinđur. Eventualno oko 22:00 budem pojeo malo sira z vrhnjem, raženi kruh i popio koji jogurt. Treba vratiti želudac u normalu.
![]() |
#15395 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#15396 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ali sam danas bio zdrav ko dren. Digao sam se u 04:40 (da u četiri i četrdeset ![]() Jedva sam zdržal do gableca i maznul veliku porciju lignji u Samoborskoj kleti. Dovlekel sam se doma i ispekao si tri komada nekakve panirane ribe. Sad čekam da se odmrznu šnicli da mogu napokon za večeru jesti ko čovek. ![]()
![]() |
#15397 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Na poslu pojeo cheeseburger od Peje ![]() ![]() Jedva čekam ta rebra ![]() Al kad se vratim iz grada... ufff, samo malo onak primezit prije spavanja : ![]()
![]() |
#15398 |
Super Moderators
|
Danas bio pomfač, pileća krila i ajvar. Napravila žena puding od čokolade pa bum to navečer riješio ![]()
![]() |
#15401 |
Super Moderators
|
![]() |
#15402 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Jeste čuli za Ruby comes back? To je kao stari Rubelj koji ponovno pokreće prave čevape... Kod njih sam samo dosad jeo rebrica, fenomenalna su bila. Nisam znao da su "originalni" čevapi tamo. Jel ko probao? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15403 |
Super Moderators
|
27.08 sam naručio od njih, čim sam vidio da su otvorili u NZ...goru hranu u životu nisam probao...naručili smo nekakvu kombinaciju sastavljenu od dvije porcije-uglavnom ražnjići, ćevapi i šiš+pomfač. Meso je izgledalo kao nešto kaj je bilo napol pokvareno pa ispečeno na starom ulju i onda zamrznuto. Pa podgrijano u tavi na konzumnom ulju...odvratno... Pomfač supersitno narezan, pun ulja i nepečen...
![]() |
#15404 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15405 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Uff, jucer svadba, danas after party...ukratko prsuta/sira u izobilju, njoki i fuži sa gulasom/divljaci, janjetine i odojka da ne pricam. Danas sam skuzio da je bila i torta. ![]() Na vagu nesmijem, ali dok sam plesao trbuh me zanosio. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#15407 |
Super Moderators
|
Kopar-sos i junetina bez krumpača??? ![]()
![]() |
#15408 | |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Neznam bas,meni je svaki put ok porcija,ista kao i kod rubelja.Naravno moglo bi biti i bolje ![]() ![]() ![]() Jbg ili si naletio na losu porciju ili je u NZ losije nego tu u dubravi ili ja uvijek potrefim ok porciju ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15409 |
Super Moderators
|
Pa, ja sam u stanju fakat poŽderati svašta ali ovo nisam mogao. Toliko je bilo gadno ![]()
![]() |
#15413 |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15418 |
Super Moderators
|
Ja sam danas na suhoj hrani, dobio svježi sir i vrhnje pa budem to sa malo suhog mesa i adidasa ![]()
![]() |
#15419 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ajmo žderonje i sladokusci ![]() Trebam info - Milka bijela sa lješnjacima. Gdje kupiti ? Dobio sam uputu da toga kod nas više nema, a da ima u Sloveniji. Hebala me ljama ako ću u Sloveniju ići po to ![]()
![]() |
#15420 |
Super Moderators
|
Ti si se nekoj počeo opako uvlačit...te joj tražiš lap, te se čokoladice kupuju ![]() Ak ti nije hitno mogu pogledat četvrtak-petak kad me žena odvuče na tulum po dućanima...
![]() |
|
|