|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Novi NF7-S bios
Apsolutni MUS! za one koji nisu gledali izašao je 22.4.04. novi BIOS za NF7-S v 2.0 (2.4) novosti, i preko 200FSB podešavanje frekvenciej FSB-a po jedan ne kao na starom po dva. Dodtano ubrzao boot posebice sa SATA. Ima doduše jedna mali problemičić ja ga nisma uspio skinut s Abitovih stranica pa sam se bunio ABitu putem maila i dobio ga danas u Attachu. : goood : Svaka čast Abitu bili su brzi.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 04.05.2004. u 22:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
i nisam imao nikakvih problema. Svakako probajte, ako več niste. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Headbangig Grunf!
|
meni ovaj put nije delao. Skidao sam s Abitovih stranica al ne one koju si stavio tor.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Meni bez beda flešira sa Abit FlashMenu programom ,u ABITU su stvrno mislili na sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
|
mene po običaju jebe neide mi automatskim putem ma kaj god da napravim sam update from file.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Ja sam probao sa Abit FlashMenu sa Live Update ali mi neće. :confused: Ispiše mi svaki put neki error. Da li ima netko novi FlashMenu da mi ga pošalje na e-mail? Moj e-mail
Abit NF7-S ![]() AMD Athlon XP 2200+(200*10) 2000 Mhz Zalman CNPS 7000 A-Cu : nuts : Kingmax 433 Mhz 2* (u zadnji trenutak kupio dok su bili još jevtini) Seaget Baracuda 40 Gb SAPPHIRE RADEON 9000pro 128 Mb AOpen 300W Super Silent : goood : Hansol H711 17" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
|
neznam koji je to bog delao je jedno vrijeme al sad nece sam napise da nemre nac file, priej bi sam cekirao i rekao da mi je bIOS up to date.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
Datum registracije: May 2004
|
Ladene posla sam ti najnoviji flash menu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
ubergeek
|
nista laks meni je islo ko podmazano uz jedno (ugodno) iznenadjenje nakon flesa restart pokretanje sandre, aide,hotcpu... kd ono proc mi stabilno radi na 11*209@defoltnom naponu(radi se o bartonceku 2500+) :clap: oc koji je prije bio je osto samo sto je fles smanjio napon znao sam da klokanju nece biti kraja sada radi stabilno na 12*200@1.8@44Cmaxnakon 20 burninova sandre ak mi neko kaze kak da posaljem sliku rado cu se pohvaalit |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
Meni FlashMenu ne radi. Instaliram, pokrenem, ali se niš ne događa. WTF? |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
Ma koji mrtvi firewall, kliknem na FM ikonu, vidim 2 sekunde pješčani sat i ništa, kao da nisam niš napravio. A pobio sam sve žive procese na kompu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
|
Meni Flash Menu 1.33 radi bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
bycod
|
Inace meni taj mju guru je jebeno smece popizdio sam koliko sam pokusavao ga srediti na kraju sam odustao i lagano manual. Ni meni neradi taj flash a imam sve up to date
![]() |
#21 |
Guest
|
Imam FM 1.33 i ne radi mi gad još od verzije 1.0. A ništa, i tako moram uskoro reinstalirati sustav (nisam ga reinstalirao kad sam zamjenio 8RDA+ sa Abiticom) pa je očito tu caka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() Ungh...i onda se pitas kako ti ne radi.Sta ti treba crtat ![]()
Mobile 2500+ @ 200x12=2400MHz @1,7v Buffalo Value 3200 2x512MB (6-3-3-2.5, 2.6V) @ 400MHz Abit NF7-S rev. 2.0 + Zalman plavi Tagan 380W PSU Thermaltake Silent Boost cooler Albatron 6600GT + Zalman VF700-CU Seagate 120Gb SATA Midi Tower CHIEFTEC bx-01bbsl-w, srebrno Samsung SyncMaster 957MB Logitech MX500 Windows XP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|