![]() |
Novi NF7-S bios
Apsolutni MUS!
za one koji nisu gledali izašao je 22.4.04. novi BIOS za NF7-S v 2.0 (2.4) novosti, i preko 200FSB podešavanje frekvenciej FSB-a po jedan ne kao na starom po dva. Dodtano ubrzao boot posebice sa SATA. Ima doduše jedna mali problemičić ja ga nisma uspio skinut s Abitovih stranica pa sam se bunio ABitu putem maila i dobio ga danas u Attachu. : goood : Svaka čast Abitu bili su brzi. |
Pa s kojih stranica skidaš. Meni s ove
uvijek radi savršeno... |
to je onaj bios 24 ak je onda ga imam već nekih tjedan dana...
zašto ne koristiti Abit FlashMenu???meni odlično funkcionira,jedan klik i sve je tu |
Citiraj:
i nisam imao nikakvih problema. Svakako probajte, ako več niste. :smoke: |
meni ovaj put nije delao.
Skidao sam s Abitovih stranica al ne one koju si stavio tor. |
Meni bez beda flešira sa Abit FlashMenu programom ,u ABITU su stvrno mislili na sve:D
|
mene po običaju jebe neide mi automatskim putem ma kaj god da napravim sam update from file.
|
Ja sam probao sa Abit FlashMenu sa Live Update ali mi neće.
:confused: Ispiše mi svaki put neki error. Da li ima netko novi FlashMenu da mi ga pošalje na e-mail? Moj e-mail |
Citiraj:
|
neznam koji je to bog delao je jedno vrijeme al sad nece sam napise da nemre nac file, priej bi sam cekirao i rekao da mi je bIOS up to date.
|
Ladene posla sam ti najnoviji flash menu.
|
nista laks meni je islo ko podmazano uz jedno (ugodno) iznenadjenje
nakon flesa restart pokretanje sandre, aide,hotcpu... kd ono proc mi stabilno radi na 11*209@defoltnom naponu(radi se o bartonceku 2500+) :clap: oc koji je prije bio je osto samo sto je fles smanjio napon znao sam da klokanju nece biti kraja sada radi stabilno na 12*200@1.8@44Cmaxnakon 20 burninova sandre ak mi neko kaze kak da posaljem sliku rado cu se pohvaalit |
Da li NF7-S i NF-SL koriste identican BIOS (razlika ploca samo u onom SATA dongleu)?
|
Citiraj:
|
Meni FlashMenu ne radi. Instaliram, pokrenem, ali se niš ne događa. WTF?
|
Citiraj:
|
Ma koji mrtvi firewall, kliknem na FM ikonu, vidim 2 sekunde pješčani sat i ništa, kao da nisam niš napravio. A pobio sam sve žive procese na kompu.
|
Citiraj:
|
Meni Flash Menu 1.33 radi bez problema.
|
Inace meni taj mju guru je jebeno smece popizdio sam koliko sam pokusavao ga srediti na kraju sam odustao i lagano manual.
Ni meni neradi taj flash a imam sve up to date |
Imam FM 1.33 i ne radi mi gad još od verzije 1.0.
A ništa, i tako moram uskoro reinstalirati sustav (nisam ga reinstalirao kad sam zamjenio 8RDA+ sa Abiticom) pa je očito tu caka. |
Ungh...i onda se pitas kako ti ne radi.Sta ti treba crtat ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:04. |