|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() Instalirao sam TOTAL MANAGER 2003 I COMAND &CONQUER GENERALS I MAX PAYNE 2 i sve bude u redu i onda se desi blokada i komp se vrati na desktop kao da se ništa nije desilo. OS:win xp pro sp1a,svi critical update-ovi,skoro svi mogući recommended update-ovi instalirani. HARDWER: athlon 1200 mhz 266 2*256 mb 2100 biostar m7mia hercules kyro 2 4500 prophet 30 gb 7200 rpm maxtor ps ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kyro je znao imati problema s određenim driverima. Koje si stavio? Napravi reinstal lagani drivera od MBO, dir X i grafulje pa vidi. Negdje te jebe nešto u driverima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2003
|
hey...preporučam ti da ipak instaliras drivere za MBO... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
jesi napravi kakav OC mozda? meni se isto dogodilo prekjucer kad sam stavio 220x10 1.700V i onda kad sam povecao voltazu na 1.725 vise se nije dogadalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Makni sve codece za divx meni je isto sralo to sa par igara
![]() |
#7 |
Administrator
|
AMD 761 chipset? Imao sam istu kombinaciju EPox 8K7A i Kyro grafičku. Stavi obavezno drivre od MBO, imaš neke novije na AMD stranicama. Imaš vjerojatno onaj hibridni chipset (AMD+VIA) pa ti trebaju i driveri za SB. Onda pukneš drivere od grafe i to bi trebalo raditi. Nemoj stavljati sve živo što ti ponudi Windows update. Što se tiče sigurnosti ne trebati nijedna "zakrpa" od M$, stavi firewall i miran si. Te "zakrpe" samo pogoršaju stvar (zakrpaju jednu rupu a otvore još 7). Instaliraš od onih za XP samo ako ti trebaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Najnoviji driver već bio pa sam napravio rollback pa opet ništa,otišao na proizvodjačevu stranicu(biostar) i skinuo najnoviji driver za chipset ali on mi nudi samo AMDAGP DRIVER za xp ništa za AMD+VIA .:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Administrator
|
Citiraj:
Treba ti i AMD mini port i driveri za VIA chipset. Instaliraj original ili probaj s ovima novijima. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|