|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
DFI X48-T2R & X48-T3RS - DDR2 vs. DDR3
Vidim da polako nastupaju mlađe (bogme i mršavije ![]() ![]() Razerov prvi članak na PCE, tema je malo nezahvalna budući da će DDR3 tek pokazati kaj može ali trud, volja i znanje postoje ![]() Pa zato hvalite, kudite i komentirajte, sve će to pomoći da budući testovi budu još bolji...
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Puno previše novaca, s obzirom što se dobije. Nek je to DFI, ja bih prije kakvog high-end foxcona ![]() BTW; Razer - odličan članak, dobrodošao... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Sve u svemu zanimljivo uradjeno. Za razliku od poseldnjih par testova/osvrta koji su završavali na drugoj ili trećoj stranici (a nerijetko i prvoj) ovo je već nešto što se može nazvati testom/recenzijom. Temao kao tema jako zanimljiva i korisna. Bravo Razer nisi više nevin. ![]()
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#5 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Kod nas u našim trgovinicama. Razeru svaka čast, dobro obrađeno iako malo nezahvalno za uspoređivati 2 različite "platforme" tj. ddr2 i ddr3. A što se tiče tekstova mislim da razer već duže vrijeme nije nevin ![]()
![]() |
#7 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() |
#8 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
iskreno X48 mi uopće ne treba ali sad nećemo zalazit u OT P35/P45 sasvim dovoljni ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Da te malo pohvalim i ovdje, svaka čast. ![]() Mislim da je ovo smjer u kojem trebate ići, a ne oni rivjuičići od 1-2 strane. Dajte čovjeku još hardwarea. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
clon: joco7 i kloker1974 i martina7 i maja_kokolari blake
Datum registracije: Jun 2008
|
svaka cast dobar pocetak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Evidentno je da je spalio dvije ploče ![]() Inače,nije mi financijski dostupna..samim time,lijepo za pročitati,ali uz cijene DDR3 memorije naspram iste količine DDR2..i performansi..još neko vrijeme ću ostati na p35,ddr2 kombu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo moram priznati da sam se malo iznenadio testu. Malo je opširniji nego inaće, nisam obračao pozornost na autora review-a, a još manje sam znao da je Danijel-Razer. Test je ok, al zašto nema nikakve igre na testu.? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Eto sokre pa ispravi kad stignes, da nebi bilo poslje zabune ![]() Danijel-samo naprijed, bravo ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Na predposljednjoj stranici (ali i drugdje) ima par gramatičkih grešaka (onak, primjetnih) tako da, šokre baci oko. Svaka čast na prvoj recenziji na PCE portalu. Iako me ova DDR2 sa DDR3 usporedba nije baš impresionirala no o tome smo već pričali tako da neću i ovdje. Priče da je DDR3 skup - Priče za malu djecu. Kod nas je, no vani nije nimalo. Na tržnicama se daju naći DDR3 memorije (2*1GB) sa GTR čipovima za 25-50$ što mislim da je prejeftino. No eto, trebat će neko vrijeme da se DDR3 udomi i spusti cijene kod nas. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
A kojeg smisla imaju igre na testu ploče? Čist da se popune grafikoni, što se mene tiče, praktički beskorisni za bilo što drugo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Hehe, lijepa recenzija nema šta, pohvale Razeru za dobar članak, ali ploče su definitinvo preskupe. Ja sam se jednom zeznuo i to sa ovom pločom iz siga i više nikad nema teorije da kupujem ploče koje koštaju preko 1000kn, radio sam to jer sam nadobudno mislio da će mi ta ploča dobro i dugo poslužit za daljnji upgrade u smislu procesora (x4) pa sad svaki put kad pročitam kakvu recenziju ploče sa novijim sb-om dođe mi da plačem u šta sam lovu ulupao, a tek kad vidim koliko sad mogu dobit za nju, pih, najrađe bih ju bacio ![]() Mislim, ali to sam samo ja, da se i DFI uspavao na lovorikama, pa sad prodaju svoje ime a ne kvalitetu, barem kad uzmemo u obzir ne baš bajne mogućnosti OC-a na pločama iz gornjeg cijenovnog ranga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hvala svima ![]() @Bullet - priče za malu djecu sigurno nisu. Živimo u Hrvatskoj a ne Irskoj (aludira na MemC) ili neznam gdje (aludira na tržnicu XS-ovog foruma), gdje je situacija takva kakva je, u skladu s kakvom se i pisao članak. S druge strane, lijepo sam na kraju naveo kako je situacija sve bolja, osvrnuvši se na odličnu kupnju Kingmaxa 1333MHz sa JNM čipovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo samo dio rečenice, volio bi da netko pregleda i editira sve: Citiraj:
![]() BTW Razer ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Inače nemam problema s gramatikom i pravopisom, no čini se da sam malo kiksao ovaj put. Budemo popravili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ispravljene greškice, thx na upozorenjima. Inače, Razer je odradio odličan posao i očekujte još puno recenzija sa njegove strane... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|