![]() |
DFI X48-T2R & X48-T3RS - DDR2 vs. DDR3
Vidim da polako nastupaju mlađe (bogme i mršavije:D) snage (barem kaj se tiče Kreše i Ozrena:p)
Razerov prvi članak na PCE, tema je malo nezahvalna budući da će DDR3 tek pokazati kaj može ali trud, volja i znanje postoje:) Pa zato hvalite, kudite i komentirajte, sve će to pomoći da budući testovi budu još bolji... |
Puno previše novaca, s obzirom što se dobije. Nek je to DFI, ja bih prije kakvog high-end foxcona :D
BTW; Razer - odličan članak, dobrodošao... |
Sve u svemu zanimljivo uradjeno. Za razliku od poseldnjih par testova/osvrta koji su završavali na drugoj ili trećoj stranici (a nerijetko i prvoj) ovo je već nešto što se može nazvati testom/recenzijom.
Temao kao tema jako zanimljiva i korisna. Bravo Razer nisi više nevin. :D |
Citiraj:
npr Foxconn X48 BlackOps |
Citiraj:
Razeru svaka čast, dobro obrađeno iako malo nezahvalno za uspoređivati 2 različite "platforme" tj. ddr2 i ddr3. A što se tiče tekstova mislim da razer već duže vrijeme nije nevin :) |
Ne, ne treba mi to. Neka regular s X48, ove ostale điđe me ne zanimaju. DFI je odličan, da se razumijemo, no ne treba mi.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
iskreno X48 mi uopće ne treba ali sad nećemo zalazit u OT P35/P45 sasvim dovoljni ;) |
Da te malo pohvalim i ovdje, svaka čast. :D
Mislim da je ovo smjer u kojem trebate ići, a ne oni rivjuičići od 1-2 strane. Dajte čovjeku još hardwarea. :D |
svaka cast dobar pocetak
|
Evidentno je da je spalio dvije ploče:D,a nije htio priznati,zbog vjerodostojnosti reviewa.Sjajan početak,Rejz..Samo tako!
Inače,nije mi financijski dostupna..samim time,lijepo za pročitati,ali uz cijene DDR3 memorije naspram iste količine DDR2..i performansi..još neko vrijeme ću ostati na p35,ddr2 kombu. |
Evo moram priznati da sam se malo iznenadio testu. Malo je opširniji nego inaće, nisam obračao pozornost na autora review-a, a još manje sam znao da je Danijel-Razer. Test je ok, al zašto nema nikakve igre na testu.?:chears:
|
Citiraj:
Eto sokre pa ispravi kad stignes, da nebi bilo poslje zabune :) Danijel-samo naprijed, bravo ! :chears: |
Na predposljednjoj stranici (ali i drugdje) ima par gramatičkih grešaka (onak, primjetnih) tako da, šokre baci oko.
Svaka čast na prvoj recenziji na PCE portalu. Iako me ova DDR2 sa DDR3 usporedba nije baš impresionirala no o tome smo već pričali tako da neću i ovdje. Priče da je DDR3 skup - Priče za malu djecu. Kod nas je, no vani nije nimalo. Na tržnicama se daju naći DDR3 memorije (2*1GB) sa GTR čipovima za 25-50$ što mislim da je prejeftino. No eto, trebat će neko vrijeme da se DDR3 udomi i spusti cijene kod nas. :beer: za trud ;) |
Citiraj:
|
Nisi boldao glavnu riječ a to je "na tržnicama" ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jedino zajeb garancija. |
Hehe, lijepa recenzija nema šta, pohvale Razeru za dobar članak, ali ploče su definitinvo preskupe.
Ja sam se jednom zeznuo i to sa ovom pločom iz siga i više nikad nema teorije da kupujem ploče koje koštaju preko 1000kn, radio sam to jer sam nadobudno mislio da će mi ta ploča dobro i dugo poslužit za daljnji upgrade u smislu procesora (x4) pa sad svaki put kad pročitam kakvu recenziju ploče sa novijim sb-om dođe mi da plačem u šta sam lovu ulupao, a tek kad vidim koliko sad mogu dobit za nju, pih, najrađe bih ju bacio :) Mislim, ali to sam samo ja, da se i DFI uspavao na lovorikama, pa sad prodaju svoje ime a ne kvalitetu, barem kad uzmemo u obzir ne baš bajne mogućnosti OC-a na pločama iz gornjeg cijenovnog ranga. |
Hvala svima :beer:
@Bullet - priče za malu djecu sigurno nisu. Živimo u Hrvatskoj a ne Irskoj (aludira na MemC) ili neznam gdje (aludira na tržnicu XS-ovog foruma), gdje je situacija takva kakva je, u skladu s kakvom se i pisao članak. S druge strane, lijepo sam na kraju naveo kako je situacija sve bolja, osvrnuvši se na odličnu kupnju Kingmaxa 1333MHz sa JNM čipovima. |
Evo samo dio rečenice, volio bi da netko pregleda i editira sve:
Citiraj:
BTW Razer :beer: za test |
Inače nemam problema s gramatikom i pravopisom, no čini se da sam malo kiksao ovaj put. Budemo popravili ;)
|
Ispravljene greškice, thx na upozorenjima.
Inače, Razer je odradio odličan posao i očekujte još puno recenzija sa njegove strane... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:37. |