|
![]() |
#1 |
Guest
|
Preporuka uređaja:w-lan na Optimi(Annex A)
Evo sve stade u naslov. Naime,nisam uspio nikako upogoniti D-Link G684T ("annex B"),pa bih vas zamolio za preporuku:kojim modelom da zamijenim svoga vjernoga,ali jako ograničenoga Huawei-ja MT880? Ne trebam ništa posebno,no moram moći na njemu: A) "Žičano" umrežiti 3 kante+1 lap preko wireless-a B) Cjenovni rang do nekih cca 600-tinjak kuna C) Da je dobavljiv u RH Još jednom,da ne bude zabune:samo "Annex A" uređaji(Optima). Eto. Nekakve bijesne opcije ja niti ne bih znao upogoniti/iskoristiti,tako da mi je kod preporuke najvažnija stabilnost i jednostavnost,a za "brzine" u lokalnoj mreži mi je bitno da mogu "povući" pokoji filmić,baciti rundu COD2;w-lan mi treba samo za surf i download update-a za anti-malware,update OS-a,i-to je to. Hvala svima! ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Siemens SE515. Prodaje se dosta na forumu. Dijelio se prije s MaxAdslom. Lako se moze preflasati u Annex A. Jednostavan, stabilan. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
Stoga,sada me zanima isključivo "out of the box" solucija. Thx again. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ok. Neznam kako je na d-linku, ali na ovom se flasha s 2 klika i sve radi. Steta je zato sto je odlican router i prodaje se na forumu za 100-150 kn, a da sad dajes 600kn za router koji ce obavljati posao isto ko ovaj. Ako ne zelis sam flashati (a stvarno je jako lagano), onda plati nekom pivo i on ce ti srediti. I u tom slucaju ce ti ispasti jeftinije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Hvala svima,riješeno! |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Pozdrav svima! Posto sam i ja novopeceni korisnik Optime zamolio bih vas za malu pomoc. Dok sam bio korisnik T-Com-a koristio sam SMC-ov modem/router, ali naravno od njega sad nikakve koristi jer je Annex B. Dvoumim se izmedu dva modem/routera, pa ako bi mogla neka preporuka! Za D-link nisam siguran da je dobavljiv u Hrvatskoj... tako mi je receno. 1. Linksys WAG 54GS 2. D-Link DSL-2740B |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Novija verzija tvog 1. prijedloga WAG-200G, pri kupovini pazi na Annex A (ako treba čitanjem oznake na samom uređaju). Ujedno ako je linija baš od Optime onda ti treba i razdjelnik za Annex A. Pazi da nije ona opcija kada Optima samo preprodaje adsl (linija je od T-Kome) pa time i verzija Annex B vrijedi i dalje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
D-Link G684T (imaš ga polovnog po oglasnicima za 200-30kn) i fleshaj ga sa Annex A firmwareom. Sve je gotovo za 5min i 3 klika.
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nekažem da je nešto bolje ili lošije. To su slični uređaji (54GS ima i SpeedBooster), pokušaj pronaći dodatni info na netu. Traži reakcije korisnika, možda i ovdje: http://www.linksysinfo.org/forums/index.php |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|