|
![]() |
#1 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Isključen Norton auto protect
Upalim danas komp i norton auto protect zagšen i nemre se upalit veli mi internal program error. WTF??? Deinstalirao sam i nanovo instalirao al opet isti kurac.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Tako je djelovao bugbear a vjerujem i neki drugi napasnici. Ako nije, probaj ga deinstalirati. Imaš negdje na forumu link za program koji to stvarno do kraja napravi ili probaj ručno ubijati key u registryju. Ima toga ko kenje. Ako vidiš nešto čudno u Start - Programs - Startup to je sigurno crv. Fix tool od symanteca ga rješava.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
..znao sam na takve masine naletit cesto... nisam uspio skuzit problem..cak druga verzija ne pomaze ( 2001,2002,2003,2004 i nista :confused: ) ..stavio sam drugi AV i gotovo... opcenito mi se nesvidja NA.. ali to je duza prica, mozda drugi puta ako zelite... mislim da vam sve ispricam da bi laganini odtutnjali sve symantecove proizvode (osim remova toolsa)
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
moze , ali i ne mora znaciti da je nekakav virus.. u mom slucaju : jer instalacije drugih AV rade.. a nakon toga skeniranje nis ne nadje i sve je OK ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da znam d aje tak Bugbear djelovao ali on je imao još i opciju da je izbacivao iz online scana, kaj dela i komp je čist, i po NAV i online scanu tak d aneznam kaj s edešava budem nako ispita sve pobrisao ak treba ručno pa onda nanovo instalirao. Jučer je još delao.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|