![]() |
Isključen Norton auto protect
Upalim danas komp i norton auto protect zagšen i nemre se upalit veli mi internal program error.
WTF??? Deinstalirao sam i nanovo instalirao al opet isti kurac. |
Tako je djelovao bugbear a vjerujem i neki drugi napasnici.
Ako nije, probaj ga deinstalirati. Imaš negdje na forumu link za program koji to stvarno do kraja napravi ili probaj ručno ubijati key u registryju. Ima toga ko kenje. Ako vidiš nešto čudno u Start - Programs - Startup to je sigurno crv. Fix tool od symanteca ga rješava. |
možda te virus uhvatio ..meni se to znalo događat sa Notonom zato sam prešao na NOD32 posebice sad kad imam username i pass.:D :D
|
..znao sam na takve masine naletit cesto...
nisam uspio skuzit problem..cak druga verzija ne pomaze ( 2001,2002,2003,2004 i nista :confused: ) ..stavio sam drugi AV i gotovo... opcenito mi se nesvidja NA.. ali to je duza prica, mozda drugi puta ako zelite... mislim da vam sve ispricam da bi laganini odtutnjali sve symantecove proizvode (osim remova toolsa) |
moze , ali i ne mora znaciti da je nekakav virus..
u mom slucaju : jer instalacije drugih AV rade.. a nakon toga skeniranje nis ne nadje i sve je OK :cool: |
Da znam d aje tak Bugbear djelovao ali on je imao još i opciju da je izbacivao iz online scana, kaj dela i komp je čist, i po NAV i online scanu tak d aneznam kaj s edešava budem nako ispita sve pobrisao ak treba ručno pa onda nanovo instalirao. Jučer je još delao.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:31. |