|
![]() |
#121 | |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
moj post je jos uvjek jaci od tvog pa ne treba replay ![]() ..ali dobro, neda mi vrag mira ![]() tico ide sporo, a mecka kad pukne ode sve u ... ![]() ..tj.. netko prica o "kad pocnu problemi" . ..a kad su poceli problemi? koliki je postotak tih problema? tko kaze da uopce problema ima? ![]() cuo sam i neke da su imali problema s maticnima, pa s procom, pa s overclokingom.. sta cemo sad? ![]() uff... bolje da ne povlacim paralele ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja ću šutiti i voziti Mečku... ![]() Ovu raspravu ostavljam za ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kaj ja to čujem? Da Sky plača ![]() ![]() Ja se samo nadam da ovo moje smeće od napajanja neće riknut sve dok ga ne zamijenim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
sky,neznam zakaj tebi tagan ne valja ali meni je tagan 380W totalno necujan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
Na 12V railu ima 18A, a za ostale nisam bas siguran ![]() Uglavnom, sto se tisine tice, stavio sam Zalmana na min. br. okretaja, i prilicno tesko mi je utvrditi koji je glasniji jer ni Zalmana ni Cifteka ne cujem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
@ vga: ti buš dobil :sokić:, neću zbog tebe završit u buksi.D Osim toga, mislim da je na tebi red za ovu rundu, jelda? ![]() @ emirc : Cool, baš me zanima kako taj čuftek radi. 12 cm vent je po meni najbolje rješenje za ventiliranje napajanja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kad skupim lovu jasno da plačam rundu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
SKy ima ti Chieftec novo 360W napajanje enhanced dual fan 2×80 ili 92mm venta 18A na 12V izlazu, SATA kabel i nečujno je isto kao i moj Chieftec 420W ( došao novi ), dva 80mm venta svaki se vrti na 1300i mali kusur nečujno. A 360W dođe sad 290kn u Linksu apsolutna preporuka. Kaj se tiče MS, Maxpower, JNC, TAsk, Smartbox,Everpower i inih šrot napajanja smao ću reć ovoliko bio je pred nekih godinu i pol do dve na Tomu test napajanja i među njima i TASK 400W koje je davalo "fenomenalnih" 170W ukupne izlazne snage. Znači niti 50% od deklarirane.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Firecracker kak si zadovoljan s kingmaxom? Na kolko ti ide najbolje na 200fsb?
![]() |
|
|