![]() |
Pre slabo napajanje?
Pozdrav, danas kupujem kingmax ddr500 i dajem su u overklokanje
bartona 2500m koji nije bio u mogucnosti biti klokan do sad:). Naime imam 300W Enermax sa sljedecom konfiguracijom: Barton 2500M Epox 8RDA3+ V1.1 Seagate baracuda 120gb sata Seagate baracuda 40gb sapphire 9700pro ultimate asus 52x plextor 52x24x52 2 x 256 ddr500 kingmax Audigy player 3 x mrezne 4 80mm venta. Da li ce mi bit 300w pre slabo da klokam bartona na oko 2400MHz? Planiram jos uzet u DVD przilicu tako da ce bit uz sve to bit 3 opticka pogona. Jos me zanima koliko ide FSB na ovoj ploci sa stock coolerom na NBu? |
Trebao bi ener sve to pogurat bez beda
|
Je da imaš Enermax, ali za sve to pa još kad klokneš proc i
grafulju to ti neće biti dosta. Razmisli o nekom jačem napajanju tipa 400 i nešto W, i to ne neko noname. |
mislim da bi ener trebao biti dosta
ajde postaj maksimalnu jakost struje po rail-ovima(ono u Amperima) i zbroj +3.3V i +5V railova (ono u Wattima,ako se dobro sjećam oko 170W) inače drTom enermaxi (čak i oni od 300W) imaju jači +12V rail od aopen/fortron ili čufteka i sličnih napajanja o 400W |
Trebalo bi biti dosta, Sky je sličnu konfu gurao na AOpenu 300W.
|
But not anymore!!!
Pogledaj sig:D Inače, AOpen napajanje je zakon, radi, a ne znaš da ga imaš. |
a vga killer gura svog P4 (koji troši više od mobilca) na 300W šrot napajanju :clap:
|
P4 1.6 @ 2.8
ASUS P4PE-X 2x256Mb rama GF4 MX440 64Mb 270/400 @ 330/479 TV kartica Mrežna kartica 2x HDD 2x optika dva 80mm venta 4usb uređaja koji vuču struju sa konektora sve to na 300W MS napajanju :fuming: :rambo: |
Re: Pre slabo napajanje?
Citiraj:
|
Re: Re: Pre slabo napajanje?
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ipak razmisli da uzmeš ENERMAX 350W.
Baš sam razgovarao prije pola mjeseca sa Likom iz Nobilisa i rekao mi je da ne bi bilo dovoljno (za mene) 300W od ENERMAXA nego bi bilo idealno rješenje 350 W. :D |
Imam za vgaKillera MAXPOWER-ovo napajanje 400W, sigurno je idealno rješanje.:D :clap:
ZA SAMO 100 kn ! |
: lol2 : hahahaha, suze mi već idu na oči, cmizdrim. :D
Kak da ne. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Upravo tak. Kučište je valjalo samo mi je bilo premalo, a napajanje još nekak radi. :rolleyes:
|
to maxpower napajenje i nije neki krs!ima frend!bartona 2500 oc na 2.Ghz,dvd przu i obicnu przu,satelitsku karticu,ti4200,giga rama,2 diska,2 venta jedan 120 na procu i jedan 80 koji puse zrak van,neku jebacku zvucnu i nikad se nije zalio!meni se cini da vas vecina pati na aopen,tagan,enermax,čiftek etc!ovo max power nije lose!sam vi kenjajte po tome!
|
ma nitko ne kaže da ta napajanja nemogu gurati komp,ali pri prvom skoku struje kad se sprži matična,procesor i hard bit će žao kaj se ne brije na brand napajanja(inače ovo govorim iz osobnog iskustva)
|
da ok onaj ko imas losu struju u kuci treba mu kvalitetno napajanje!ja nikad nisam imo problema sa napajanjem i nikad ni sa srtujom u stanu,mozda jednom godisnje nestane struje!al jebiga teram svoju politiku dok mi se mozda ne obiej o glavu onda cu uzet neko bolje napajanje
|
Citiraj:
|
Meni isto ovo smeće pogoni komp bez problema i par put je nestalo struje i do sad nikom niš, ali neznam kolko će ta sreća trajat.
|
ma nije problem kad struje nestane već kad je dođe previše :D
|
Istina, ali i nagli skokovi struje su gadni.
|
...
Citiraj:
|
Ma dajte ljudi stvarno! Samo zato što nema 3D mark za napajanje nemora značiti da ga treba imati zadnji štot od njega u kučištu. Nemora to biti Tagan 480W od 800 kuna, ali brate mili barem chifa od 360 za tu negdje kuna može. Za grafulju se da soma i nešto, proc isto tu negdje ali jebiga, napajanje se neda zbenchati pa ko ga jebe a?:D
|
Nije da ne bi htoi imat bolje napajanje, ali se nema love.
Čekam dedu da odliči dat pare pa će na red doć i bolje napajanje. DEDA POŽURI!!!! :D |
Hej, Osama, kako si zadovoljan sa AOpenom?
|
Kaj mislite i ovom napajanju??
Opće mišljenje onih koji se razumiju! CODEGEN 400W +3.3V * +5V *+12V * -5V * -12V * +5VSB *20A ** 22A * 16A * 0.5A * 0.8A * 2A |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:27. |