|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Problem-ATI Radeon 1950 Pro
Kad počnem igrati igru,igra zablokira za 10 sekundi, neznam u čemu je problem,danas sam kupio i ovo napajanje, (Power Supply FORTRON 550W, EPS, HQ, PFC, 2 x 12V), mislio sam da je do njega,da li je problem u driverima ili možda u samoj grafi,zna li netko lijek,driveri su Ati 8,291,došli sa grafom. Windowsi su Xp,friško instalirani,istu igru sam instalirao i prijatelju koji ima dosta lošiji pc,i kod njega sve šljaka. Može netko pomoći ili mi preporučiti neke bolje drivere,hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ne znam šta da napišem
Datum registracije: Feb 2007
|
Pošto si reko da si stavio nove windowse onda vjerujem su očišćeni svi ostaci prošle grafe(njezinih drivera). Već sam htio reć za čiščenje driver cleanerom osim ak su ti driveri bili instalirani na drugoj nekoj particiji. A da probaš sa 3D Markom ili nekom drugom igrom?? Ak nije napajanje, provjeri mal memu...(Memtest i tak)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Evo stavio sam catalyst 7.2,prije toga sam počistio sa driver cleanerom, i opet ista stvar,ne razumijem u čemu je problem,mema je ok,imam 1,25 GB memorije,hvala Fera. EDIT: Još 1 problem za koji sam mislio da je nestao nakon što sam promijenio napajanje: PC se svako malo restartira,popilo mi živce, da li je moguće da je do nekog kontakta u njemu, imate li neki savjet ili da ga nosim na servis sutra,hvala? Zadnje izmijenjeno od: Enigma neo. 22.03.2007. u 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ne znam šta da napišem
|
Ja bi na tvom mjestu provjerio još HDD. Dal nema Bad sectora. Uvijek tak kad je problem sa restartiranjem ili slično trebaš fino imat na jednom mjestu programa za testiranje: Trebaš linkove?? http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58941 Ak niš ne pomogne nosi na servis boli te briga da imaš što manje brige s njim. ![]() BTW: Ne moraš ti meni zahvaljivat što ja postam ovdje(aj da sam rješio problem, to je onda druga priča) ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
Ipak neće na servis,izvadio sam memoriju od 256 mb,i još jednu stvar sam napravio,prije mjesec-dva sam overclockao celerona ![]() sam samo išao probati da vidim kako se to radi),tako da sam vratio sve na default. Uglavnom sad sve radi,vjerojatno je stvar bila i u memi i u overclocku. Lijepo vam se svima zahvaljujem od srca ![]() a sad idem odigrati koju u miru do slijedećeg problema,živjeli mi!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
A mighty pirate!
|
ja bi reko da je clock tu kriv,barem po iskustvu,meni to norty stari radio kad je bio clockan na frekve koje je on doživljavo "nestabilnim" |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Pitanje u vezi hladjenja 1950 pro
Stavoio bih zalmana vf900 gore i zanima me da li se ram na 1950pro bas MORA hladit s onim jezicima ili se ne moraju stavit ako se ne kloka? da li je nekome crkla i da li su temp ekstremne na mmemoriji ako se ne stavi nista na chipove? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Na RAM memoriju mozda i moze. Ako imas verziju s digitalnim PMW-om, onda moras na njih nalijepiti jer se jako griju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|