|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Korištenje laptop ekrana kao monitor za drugi komp?
Nakon ovakvog kratkog i nadasve razumljivog naslova teme bih se odma štel ispričat ak sam temu postavio u krivi podforum. U planu mi je kupnja novog kompa, PC-ja. Problem je, kao i uvijek, lova. nemam dovoljno para da si uzmem neku poštenu konfu i neki normalan monitor. Trenutno imam laptop (compaq nc8000) i htio bi ga zadržat. Pitanje je; je li moguće spojit tu novu kantu na laptop tako da kanta koristi samo ekran od laptopa, a da pritom laptop kao kompjuter ne funkcionira? Nadam se da sam dovoljno jasno objasnio ![]() Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Bez nekog teškog modanja laptopa nemože, u prevodu ne. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
17" crt ja prodah nedavno za 100kn ....u izvrsnom stanju... al opet ako si se i ti navikao na lcd ko ja pa nemogu bit 5min pred CRT-om da me oci ne peku onda nema druge.... a ima sad i ogromnih LCD-a po 100-tinjak eura novih....
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja sam svojedobno nasao program za kloniranje desktop slike na laptop monitor (moraju biti umrezeni), ali vise ne mogu naci program. Ako ga ti slucajno nadjes, (besplatan je) pliz, postaj ovdje... I onda lijepo radis na desktopu, a prikazuje se slika na laptopu. Jedini je problem sto moras imati dva monitora. Ali mislim da ti nije neki problem naci neki stari 14 incni, cisto da mozes klonirati sliku. i onda ga pogasis....
![]() |
#7 |
Someone :D
Datum registracije: Mar 2008
|
da al to i nije neko rjesenje jer je spor refresh,a na igranje nemozes ni pomislit sa takvim "mreznim" remote desktopom....
![]() |
#9 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
probaj ako te ne smeta refresh od svega 1FPS. meni izvrsno posluži za pristup drugom kompu. http://www.networklookout.com/employees_pro.htm
![]() |
#10 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Hvala svima na idejama. To kloniranje desktopa nije loš princip, al sam se ja nado i zaigrat koju igru na monitoru ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Najbolje tako, ne bi ja sad na crt nikako...ali kad ne bi imao previše izbora...no druga prića, za 500-600kn se nađe fini lcd, polovni pa što, svi normalni imaju 3 godine garancije...dakle sa još godinu dana gare bi trebao naći bez beda good luck ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|