![]() |
Korištenje laptop ekrana kao monitor za drugi komp?
Nakon ovakvog kratkog i nadasve razumljivog naslova teme bih se odma štel ispričat ak sam temu postavio u krivi podforum.
U planu mi je kupnja novog kompa, PC-ja. Problem je, kao i uvijek, lova. nemam dovoljno para da si uzmem neku poštenu konfu i neki normalan monitor. Trenutno imam laptop (compaq nc8000) i htio bi ga zadržat. Pitanje je; je li moguće spojit tu novu kantu na laptop tako da kanta koristi samo ekran od laptopa, a da pritom laptop kao kompjuter ne funkcionira? Nadam se da sam dovoljno jasno objasnio:stoopid: Hvala:fala: |
Bez nekog teškog modanja laptopa nemože, u prevodu ne.
|
Pa zemi se neki polovni crt dok ne skupiš pare za 30" ips monitor.
Ima ih za 50kn i sl ispravnih |
17" crt ja prodah nedavno za 100kn ....u izvrsnom stanju...
al opet ako si se i ti navikao na lcd ko ja pa nemogu bit 5min pred CRT-om da me oci ne peku onda nema druge.... a ima sad i ogromnih LCD-a po 100-tinjak eura novih.... |
Hvala.
Problem i je u tom prelasku na CRT sa LCDa, počnem se plakat nakon 10 minuta zurenja. A ništa onda, polovne komponente i polovni LCD... |
Ja sam svojedobno nasao program za kloniranje desktop slike na laptop monitor (moraju biti umrezeni), ali vise ne mogu naci program.
Ako ga ti slucajno nadjes, (besplatan je) pliz, postaj ovdje... I onda lijepo radis na desktopu, a prikazuje se slika na laptopu. Jedini je problem sto moras imati dva monitora. Ali mislim da ti nije neki problem naci neki stari 14 incni, cisto da mozes klonirati sliku. i onda ga pogasis.... |
da al to i nije neko rjesenje jer je spor refresh,a na igranje nemozes ni pomislit sa takvim "mreznim" remote desktopom....
|
Da, moguce. Meni je trebalo zbog citanja golemih kolicina teksta. Za igre ne znam kako bi se ponasalo...
|
probaj ako te ne smeta refresh od svega 1FPS.
meni izvrsno posluži za pristup drugom kompu. http://www.networklookout.com/employees_pro.htm |
Hvala svima na idejama. To kloniranje desktopa nije loš princip, al sam se ja nado i zaigrat koju igru na monitoru:). Izgleda da će se ipak kupovat neki polovni LCD, što i nije tako skupo - vidio sam da cijena za 17'' monitor nije prevelika, nekih 600 kuna, a nakon 15'' laptop ekrana, ovaj 17'' će me preporodit:D. A meni komp ni ne treba za neke perverzije - samo da pokrene Cod4 i Diablo 3:D
|
Najbolje tako, ne bi ja sad na crt nikako...ali kad ne bi imao previše izbora...no druga prića, za 500-600kn se nađe fini lcd, polovni pa što, svi normalni imaju 3 godine garancije...dakle sa još godinu dana gare bi trebao naći bez beda
good luck ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:45. |