|
![]() |
#2 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
Mogao si malo detaljnije. Sta te zanima tocno? Kojim kebelom ih povezati? Ili kako podesiti software da se vide u mrezi? Te o kojem se xboxu radi, prvom ili 360tki? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
za 360tku bas i nisam siguran jer je nemam. Ali koliko sam citao mozes napraviti media extender ili tako nekako ali mislim da ti za to treba vista ili makar XP media center. To bi bilo u slucaju da zelis gledati filmove s kompa na TVu na koji je spojen xbox. Jel bi to htio ili nesto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Ovako skužio sam jednostavno je ali meni još ne funkcionira do kraja( objasnit ću). Prvo trebate kablom za koji idete na live se spojit sa kompmo( da samo piknete u mrežnu u kompu i x boxu) Trebate na kompu imati instaliran windows media player 11 i windows sp2(svi ga imate) i onda kliknete media playeru library i share to. pokaže vam se prozorčić i ikona xboxa, kliknete alow i to je to. Odete u dashboard na x-u na mjuzu fotke ili video i stisnete x za change source, odaberete svoj komp i ta da!!!!! No ne zaboravite isključiti firewall na kompu jer vam neće naći xbox. No ja imam drugi problemčić. Ne želi mi s library sharat već samo iz foldera my shared documents. (moram ono što hoću vidjet na boksu prebacit u taj folder) moram još to malo skužit ali slika je fantastična, pogotovo za fotke!!! c/p sa www.gameplay.hr a imaš i cijeli podforum http://www.gameplay.hr/modules/newbb...e=1000&start=0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
Nije mi jasno skroz kako misliš jel možeš odjednom? Ja normalno imam uključen i X360 i PC odjednom. Samo kada igram na Liveu ne skidam ništa da mi veza ne šteka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Da, ali router moras staviti u router mod. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Ja sam tek nedavno dobio ADSL a sa njime i Thomson router. Nisam ništa mjenjao nego se odmah spojio. Postavke mi sve na automatic. Nikako (ako nemaš kao što je kolega rekao, neku ludu brzinu) skidat na PC-u i igrat na Liveu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovako, odeš tu http://www.xbox.com/en-US/pcsetup/alldownloads.htm sve lijepo piše. Osobno meni nije htjelo vidjet PC koji je imao XP pa sam zbog xboxa bio prisiljen preći na Vistu, gdje mi sve lijepo vidi, filmove, mjuzu, slike i još mi čak i media center radi
![]() |
#13 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
Pa kad se pokusam spojit da je na intenet na pc i odem na xboxu nece naci ip,nego tek kada se skinem s pc onda hoce,kako to s routerom namjestit ako je to,on je kasda???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Routing mode(moguća nestabilnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
hahahaha zbog toga si prešao na vistu ![]() btw kaj igraš na live-u ... mogli bi se nać u top spinu 3 ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa da prešao sam samo zbog toga na vistu, no ne žalim jer u zadnje vrijeme više gledam serije, filmove preko xboxa nego što igram. A na Liveu igram Halo 3, Gears of war i GTA 4, uskoro mi dolazi PGR 3(koji sam dobio za siću) i BF:Bad Company
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
OT: gdje nabavljate igrice za xbox jer ga planiram kupiti kroz par dana? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
kupi konzolu sa ixtreme firmwerom tak da možeš igrati svoje legalne backupove a pošto ćeš teško sam napraviti backup jer nije baš jednostavno morat ćeš ih skinut sa torrenta i spržiti na dl dvd (15-20 kn/kom) eto ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|