|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
NAT ne fercera
Pozdrav Imadem Zyxel P660HW-T3 WLAN router, onaj koji T-Com daje uz MaxTV. Firmware je tvornički. Problem je što mi iz nekog razloga ne radi port forwarding s uTorrentom, unatoč tome što je IP računala i odgovarajući port unesen u NAT tablicu routera. E sad, nisam siguran jel to inače fičr T-Comovih Zyxela ili je problem u mojem uređaju/nešto je drugo shebano. Da li je netko imao slična iskustva? Eh da. Prije Zyxela sam vozio kombinaciju nekakvog MSI-jevog AP-a i Kasde u router modu i port forwarding je radio bez greške. Ako me sjećanje služi, otada po samom računalu odnosno softveru računala nisam ništa prčkao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
"Firmware je tvornički." Pojasni ovo, fw od T-Coma ili original? Nekad pomaže factory reset pa konfig iz početka. Fikni IP na računalu + uputstvo na PortForvard - u. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ovako stoji pod "System status": System Name: P660HW-T3 ZyNOS F/W Version: V3.40(APY.2) | 01/05/2007 DSL FW Version ![]() Standard:ADSL_G.dmt Da li je to T-Comov modificirani FW ili Zyxelov originalni, zaista ne znam. Fiksni IP na računalu jest, vodič s portforwarda sam isprobao. Također sam probao mijenjati port, ali nažalost nije pomoglo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogledaj tu vodič za otvaranje portova na tvome routeru. http://www.portforward.com/english/r...T3/default.htm EDIT: Vidim da si probao već. Ako imaš uključen Firewall napravi iznimku da ti taj port ne bude pod njegovom zaštitom. Dakle, isključi firewall za taj port. Inače, ja imam drugi router i imao sam problema sa portovima. Isto sam sve kao ti radio i uvijek mi je rekao da port nije otvoren. Onda sam lijepo restartirao router i probao opet testirati taj port i radio je. Kod mene je trebalo restarirat router nakon naštimavanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Jesi li pod Active tablice stavio kvacicu na taj red i onda save? |
![]() |
![]() |
|
|