|
![]() |
#1 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
(riješeno) Izvađena kukica od PCI-E; banalnost ili problem?
Dakle, prije nekog vremena, prilikom vađenja stare grafičke nisam mogao prstom otvoriti onu kukicu sto ju čvrsto drži, uzeo sam šarafciger i metodom poluge sam ju uspio otvoriti, Stavio sam novu grafu zašarafio na jednom kraju i zatvorio tu kukicu na drugoj strani. Onda sam opet nešto vadio tu novu, i prstom sam se mučio da ponovo otvorim to čudo, i napokon otvorim, ali kukica mi je - ostala na prstu ![]() ![]() ![]() Već neko vrijeme stoji bez te kukice, samo zašarafljena na jednom kraju, a grafička normalno stoji, onako čvrsto Nema problema, ali dali da ju tu kukicu pokušam vratiti unutra (nije pukla, samo je iskočila iz rupica) ili da držim tak kak je? ![]()
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ako nije pukla svakako je vrati..Jer kad pricvrstis grafu za case onda moze iskocit ili ako zatreses slucajno case takoder moze iskocit pa se moze desit s**anje.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Hm, koliko znam ta kukica samo učvršćuje grafičku. Jer šeraf je s lijeve strane i onda bi se lako moglo dogodit da kartica uđe nakoso, znači da s desne strane nebi bilo kontakta. Ukoliko sve radi, nemaš frke. Ali ukoliko je baš samo iskočila, probaj se poigrati i vratiti to, nebi trebala bit neka mudrost. Kako je iskočilo, tako ćeš i vratiti ![]() Nekad kukica baš zna smetati kod vađenja kartice, tako da te shvaćam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
Grafa stoji ravno, onaj šaraf na drugom kraju je zašarafljen i skroz je sjela u PCI-E Problem je sto nemam baš premale ( ![]() Al poigrat ću se malo ![]()
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Lijevom rukom uhvatiš grafu s vanjske strane za onaj limić gdje su konektori, kažiprstom desne ruke stišćeš tu kukicu, a srednjakom, prstenjakom i malim prstom vučeš grafu van. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Cek, ta se kukica samo malo stisne prema utoru. Po ovom sto si napisao i sto ti se dogodilo imam osjecaj da si ju ti povlacio na drugu stranu. S default desno na lijevo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Metoda Poluge, ha ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
Pa no ![]() Sa PCI-E (ne sa grafe, sa utora) šarafciger i odma i grafu oteralo van, taj dio, onaj drugi kraj osto unutra ![]() ![]() Dobro je dobro je, nema nikakve štete.
![]() |
#10 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne treba prema ramu nego prema utoru samo malo stisnut. ![]() Zato mi je i bilo cudno kako ti se to moglo dogodit kada treba cak i vrlo malo laganog pritiska da ispadne grafa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|