|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
AGP&PCI lock,a kako?
Trazio sam po BIOSU i na stranicama od msi-a ali ne mogu skuziti kako da zakljucam PCI i AGP na svojoj maticnoj. Pretpostavljam da se niti ne moze. Je itko imao kakva iskustva sa mojom maticnom da mi kaze da li se moze ili ne...dizao sam FSB ali sam ga sada vratio na oko 137... rekli ste da je PCI = 137/4 a AGP 137/2 pa se ne usudujem vise...ili mozda obrnuto! Radi se o MSI K7T Turbo Via KT 133A
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
To ti matična ili podržava ili ne. Jednostavno. Ako nema u bajosu onda ne može. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Moja je kt-400 i nemože se zaključat. Tak da mislim da nemože ni tvoja. Ak ti zajebava digneš VAGP na1.6 i problem riješen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Na toj ploči ne možeš zaključat AGP/PCI. Sa Vagp pazi da ne ideš previsoko... Moja iz siga otkazivala je poslušnost na 88Mhz AGP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Tlacitelj i neznalica
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kada nemaš lock dizanjem FSB dižeš i frekve od AGP i PCI. Na AGP možeš dizati i napon pa ajd, malo smiriš strasti ali na PCI ne možeš. Ono što je unutra nije da če baš pregoriti (ako ne staviš neki divljački FSB ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Ej ajde ljudi i ja imama sličan problem kao Giga. Digo sam fsb na 133 i poslušao sam Gigu da moram nekako zaključati te pci i agp. Pa di je to u biosu??????????? Matična je MSI KT3 Ultra????????? Kad to skužim bombardirat ču va sa još mnogo pitanja!!!!
![]() |
#9 |
Tlacitelj i neznalica
|
[QUOTE]Originally posted by puta [B]Ej ajde ljudi i ja imama sličan problem kao Giga. Digo sam fsb na 133 Nisi ga digao na 133 nego mu je to "normalni" FSB ! ![]() A nadamo se da bi mogao do 200MHz!!
![]() |
#10 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
nemreš zaključat ni na KT400 DFI nemreš, tak da o zaključavanju na MSU možeš samo snajat nisma niti ziher jel na MSi K7N2Delta možeš zaključavat AGP/PCI.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Meni nije jasno. Jel u mojoj ploči AGP/PCI već od prije zaključan ili ne? Meni je FSB na 160, /2 = 80 MHz AGP. U BIOS-u nemrem zaključat, a ni nemrem dignut voltažu na AGP-u. Kak grafulja to izdrži? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Nije ti toliki bed za AGP koliko za PCI i IDE tj. disk.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Tlacitelj i neznalica
|
VRATI MI DURONA ! ! ! ![]() SALA...
|
|
Oglas
|