|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
umrezavanje vise racunala bezicno + internet (Help!)
dakle ovakva je situacija: imamo: 1x NETGEAR Wireless ADSL Router - http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=36128 3x NETGEAR RangeMax Wireless 802.11g PCI Adapter - http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=50025 ima 3 kompa u kojih idu te 3 wlan kartice + 2 laptopa. pruzatelj adsl usluge je tcom. potrebno je bežično umrežiti ta tri kompa i laptope da se prepoznaju u network places (razmjena datoteka) i potrebno je isto tako napraviti da tri kompa i 2 laptopa BEZICNO se spajaju na internet, znaci cim se upale da se spoje svi na taj adsl router bez da trazi lozinku, te da svi mogu surfati u isto vrijeme i pri tome razmjenjivati podatke preko network placesa. moze li mi netko molim vas objasniti kako to napraviti, bio bih jako zahvalan, stvarno. jos jedno pitanje, moze li se izvesti da se printeri dijele preko mreže bezicno, naravno kad bi ova moja zamisio profunkcionirala... hvala puno, svaki savjet je dobrodosao i informacije.
![]() |
#2 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
DG834GT Reference Manual Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: thopok. 26.07.2008. u 17:20. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Guest
|
Nije, to je tek 1. korak u konfiguriranju routera koje se može obavit i žično povezanim laptopom. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Pročitaj ADSL Bibliju |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
sto bi moglo biti da mi izbacuje error kad idem na racunalu napraviti network konekciju, dodjem do ovog prozora http://img84.imageshack.us/img84/1286/mrea36cw.gif i stisnem next, izbaci mi neki error, nisam zapamtio koji
![]() |
#10 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Gle, kad trazis pomoc onda se potrudi barem zapamtiti (ili napraviti screenshot ako nisi u stanju zapamtiti iz bilo kojih razloga)... da ne spominjem da ukucavanje errora u Google zna napraviti cudo.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|