|
![]() |
#962 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#964 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() |
#965 |
no fear
|
Danas pala vožnja na Sljeme. Prvo vožnjica od jedno 1.20h do žičare pa po Lojsteku do Jasli 58min. Spustio sam se preko kraljičinog zdenca (super za spuštanje- jedino što je zabranjeno za bicikle a ja to "nisam" vidio) Onda oped malo uspona pa spust od Gornjeg Prekrižja do Ilice. Šteta što više nemam brzinomjer. Spust prema Saloonu je stvarno dobar. P.S. Zadnji put na Sljemenu sam imao "pad". U pitanju je bio također korjen. Kako sam jače pritisnuo prednjoj kočnici i uz to udario u korjen javio se prejak momenat te je došlo do rotacije. Na svu sreću uspio sam prekoračiti volan te protrčati niz stazu dok je bajk napravio dobar salto. Tog manevra se ne bi posramio ni Chaky Chane ![]() Pravi pad sam imao zbog lišča također na Sljemenu. Staza mokra lišče nabijeno. Uđem u zavoj a prednji kotač otkine gornji sloj lišča u sekundi sam poljubio stazu. Kao po ledu kad ode prednji kotač na stranu. (ako se neko vozio po snijegu i ledu zna o čemu pričam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#966 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Ispričavam se što će ovaj post vjerojatno biti off topic. Većina vas ovdje piše o kvalitetnim ali i skupim biciklima, meni pak treba jeftini za po Zagrebu. Bilo bi dobro da ima blatobrane da ga mogu voziti i kad pada kiša, pack treger (valjda se tako piše ![]() ![]()
![]() |
#968 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
@Reedy: Formula Shimano Avid Magura Hayes Nije slozeno ni po kvaliteti niti po cijeni (ovisi od modela do modela)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
no fear
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#972 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Voziti ću ga samo po gradu, relativno kratke relacije, tek toliko da ne idem pješice.
![]() |
![]() |
#974 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Preporuka blatobrana
Treba mi neki blatobran (stražnji je dovoljan, je l'?) - jeftin, da se lako montira (postavi i skine po potrebi) i svjetla - prednje i stražnje. I da ne prelazi sve zajedno 200kn - po mogućnosti u istoj trgovini. Molim preporuku i unaprijed zahvaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Mislim da ciklo centar ima najbolji izbor, kod njih sam i ja kupovao. http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=63 Imam ovaj zadnji XXL i savršen je, baš sam se juče vozio po kiši i ništa ne zašprica iza. A prednji mi je na rami, ali vidim da ga sad nemaju isto je širok i samo na gumu, skine se sve za 5 sekundi. Svijetlo SIGMA SPORT Ellipsoid Optaflux http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=167. Odlično je ide 5 baterija unutra, jedini minus, ždere baterije kao blesav. Tako da ako možeš kupi cubelight, je skuplji, ali se isplati. Ja sam kupio ovaj jeftiniji jer je bio na akciji za 50tak kuna.
![]() |
#976 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Danas nakon nocne doso doma i odmah na bajk. Od zg (malesnica) do gornje bistre do frenda i nazad. Tam je bilo predobro, niti prevruce niti hladno al kad sam nazad iso sam bio mokar do koze. Naravno da sam se i ubio s bajka kad se prode tunel na bologni prema zg... meni samo ogrebotine na dlanu i dobrana kvrga na laktu... Bajku spigo straznju felgu... jesus ![]()
![]() |
#978 |
In the ghetto
|
Procitaj cijelu temu od pocetka pa ces naici na par takvih custom slozenih bajkova.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Od novih - opet Jumpertrek (Skipper?), jeftini Gianti (1200kn navise) a ako je iz Peveca i sl, probaj naci neki bez amortizera i slicnih gluposti... Ako si dovoljno lud, onda Pony ali onaj pravi, made in yugoslavia a ne ova polutalijanska izdrkotina (rog-peripoli ili kako li se vec zovu), a onda malo ulozis u restauraciju... Blatobrane i paket-treger lako dokupis kasnije, to mozda najbolje na Hrelicu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#980 |
In the ghetto
|
Evo novi Lapierre bajkovi. Meni su prekrasni ali i cijene su im "prekrasne"! Mislim da se vrte 25 - 40k kn. http://www.bikeradar.com/news/articl...ke-range-17662
![]() |
![]() |
![]() |
#981 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() P.S. Čak mislim da sam brže vozio da bi prešao bez problema. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 |
Premium
|
OT: elvis na kakvom si se to biciklu danas vozio? hehehehe mene to nemoj ni pitat jer neznam sam znam da je neki limex ![]() ![]() edit: focus doso sa servisa... jucer (petak) u pola 7 navecer sam odvezao bicikl na serivis u ksyrium (kod skacana) i napravio je veliki kompletan servis (sve osim otvaranja pogona) stavio nosac bisagea i sastvaio prednji kocioni sistem i zamjenio pakne na zadnjem... i zvao me da je servis gotov u pola 5 danas (subota) i da mogu doc po njega... servis je 150kn+25kn zracnica+120kn bisage(u ostalim biciklistickim ducanima takav dode preko 200kn)+180kn authorov nosac za bisage (u ostalim ducanima kosta 260kn)=485kn mislim da sam super prosao i da je covjek stvarno ok sa cijenama i stvarno kvalitetno radi! odsad sve sto trebam definitivno prvo idem knjemu ![]() ![]()
HP 6720s Zadnje izmijenjeno od: minotaur. 26.07.2008. u 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Natovario sam Konu: http://img357.imageshack.us/img357/6...tovarenub7.jpg Kasno sam se sjetio slikati pa se baš ne vidi dobro. Osim bisaga tu je šator, vreća, prostirka i nekakav luftić. Bočice će biti dvije od litru (na slici je jedna) + jedna od 1.5l na bisagama. Na lijevom rogu se nalazi mali retrovizor koji jako dobro dođe. Uglavnom dobro sam se opremio ![]() Sutra ujutro krećem s frendom prema Motovunu, a zatim preko Cresa i Lošinja do Zadra. Dalje ćemo vidjet kaj još posjetiti ![]() @AMD64: ak si ove bisage kaj ja imam dobil za 125 onda si dobro prošao al authorov nosač ti je i drugdje oko 180kn (185 u CC-u).
![]() |
#985 |
In the ghetto
|
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
|
@costa: malo je drugaciji... budem sliko pa stavim slike navecer... ![]()
![]() |
#989 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
a bio sam na servisu zamijenit pakne na kocnici zadnjoj jer je stvarno nikak kocio, pa da mi usput felgu izravna. Sad koci super al naravno da sam tako felgu izjebo da moram 500kn platit za zbice, felgu i slaganje... Buljo, mi mos ti to napravit za kebab i pifu? ![]()
![]() |
![]() |
#990 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
za 500kn kupis novi kotac. i to dobar. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|