|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#33 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Hondu VFR 750 imaš moju sliku u sigu (moto susret u Velikom Bukovcu kod Varaždina)
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Dobra makina. Ja više furam na enduro i cross. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
od LemilicE
|
Neko vrjeme sam vozio frendovog crossera: Yamaha TT 600. Dobra je to stvar, ali fale još 3 cilindra ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
od LemilicE
|
Baš taj frend sa TT-om cilja na TDM-ku 850 (ne ovu novu od 900) plavo-crnu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Uspio sam ubacit sličicu po svom izboru ![]() A kad smo kod motora da vidite moju makinu tomos automatik 74`god. ima i pedale e to je MOTORČINA ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|